Dansk
Nyhedsbrev

Gratis strikkeopskrifter til herrer

Mayflower for Men er en serie af gratis strikkeopskrifter på smart og moderne strik til herrer. Med disse nye og danskinspirerede designs skaber Mayflower unikke muligheder for at forsyne mændene i familien med smarte hjemmestrikkede sweaters og trøjer. Gennem disse strikkeopskrifter har Mayflower skabt moderigtige designs, med et enkelt og tidssvarende snit, som medfører at disse gratis strikkeopskrifter appellerer til herrer i alle aldre og størrelser.

Minimalistisk og enkel herrestrik

Inden for herremode ses der tendens til minimalistiske og enkle designs, hvilket Mayflower For Men kollektionen tager udgangspunkt i og viderebringer til disse fine strikkeopskrifter. Den personlige stil og touch fylder i høj grad modebilledet, hvor personligt strikkede sweatre og trøjer har sit indpas foranlediget af muligheden for at sætte personligt præg på farvesammensætning mv. Derfor ses der også de seneste år større og større interesse for strikkeopskrifter til mænd.

Klassisk eller sommerfrisk?

Sort, hvid, grå og navy er de klassiske farver, som skaber et klassisk og stilret udtryk, som gør sig godt til både sommer og vintermånederne. Til de mere vovede er pastelfarverne perfekt til at skabe kulør på en solskinsdag i parken. Med det minimalistiske og enkle design i strikkeopskrifterne har du unik mulighed for at strikke trøjerne i præcis den farve, som passer til lejligheden, uanset om den skal have fuld gas på farverne, eller holdes i det mere klassiske.

Eksklusive og ypperligste kvalitet

Med kvalitetsgarn fra Mayflower er du sikker på, at strikke kvalitetstrøjer og sweatre. Kvalitet er et af nøgleordene inden for den nyeste herremode, derfor er Mayflower For Men kollektionen også lavet i de ypperligste garnkvaliteter. Inden for uldkvaliteter er især Easy Care serien interessant, da denne er lavet i 100 % ren ny uld, som sikre en særdeles god åndbarhed i det strikkede materiale. Dette er ydermere en kvalitet der både tåler maskinvask og tørretumbler. En kvalitet som Mayflower Sky er også interessant, da denne består af en kombination af alpakka, uld og nylon, som skaber en eksklusiv blød, let og luftig garnkvalitet. Både Easy Care Classic og Sky er repræsenteret i Mayflower For Men kollektionen.        

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.