Dansk
Nyhedsbrev

Hæklet og strikket babyhuer / kraver

Gratis strikkeopskrifter strikkede huer til babyer

 

En strikket eller hæklet baby er et perfekt valg, når der strikkes eller hækles til familiens mindste. Huen er nemlig et forholdsvis let projekt at kaste sig over uden at være tidskrævende. Samtidig har netop en babyhue i strik en yderst praktisk funktion. Denne kombination er også med til at gøre baby strikkeopskrifter på en hue et yderst populært valg. 

De strikkede og hæklede huer kan have man forskellige udformninger, som skaber en hue til en hver smag. Uanset om det er en strikkeopskrift på babyhue med ører eller om det er den traditionelle strikket babyhue med kvast man er på udkig efter, har Mayflower flere forskellige varianter at vælge imellem. 

 

Babyhue til nyfødte – Gratis strikkeopskrift på babyhue

En baby afgiver ca. 85 % af sin kropsvarme gennem sit lille hoved. Derfor er huen utrolig vigtig for de små nyfødte babyer så snart de kommer til verdenen. Huen er nemlig med til at holde på babyens naturlige kropsvarme. Strikkeopskrifter på babyhuer til nyfødte er derfor også noget af de mest populære baby strikkeopskrifter til de størrelser. Alle vores opskrifter på en baby hue fås i forskellige størrelser, således at de både kan bruges til de helt nyfødte men også de lidt ældre babyer. 


Især i de kolde perioder, såsom efterår, vinter og det meste af foråret er en baby strikhue et must til de små. Her er en strikket babyhue i uldgarn det perfekte valg, da ulden skaber en naturlig varmeregulering og transportere fugten væk fra huden. I sommerperioden kan en bomuldshue være nyttig, da denne er både blød, åndbar og let. 

Den populære strikket djævlehue

Baby strikkeopskrifter på djævlehuer er yderst populære blandt strikkere. Dette skyldes ofte djævlehuens smarte design, som gør den elegant og praktisk på samme tid. Djævlehuerne er en type babyhuer, som er designet på en sådan måde at huen sidder solidt på barnets hoved grundet pasform og snore under hagen.  Dette gør denne type hue til det oplagte valg blandt de mange strikkede babyhuer. 

Den strikkede djævlehue er ofte den de fleste kender, men faktisk findes der lige så mange opskrifter på flotte hæklede djævlehuer. De danske hospitaler anbefaler brugen af netop djævlehuer til bl.a. for tidligt fødte babyer, da denne sidder ekstra solidt på hovedet. 
 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.