Dansk
Nyhedsbrev

Strikkede og hæklede babycardigans

Gratis strikkeopskrifter på cardigans til babyer - Strikket babycardigans

En strikket cardigan til babyer er et perfekt stykke beklædning, som passer godt til både drenge og piger. Derfor er netop strikkeopskrifter på baby cardigans et populært valg, når der skal strikkes til de små. 

Den strikkede eller hæklede babycardigan kan udformes på mange forskellige måder, som også er med til at øge populariteten for denne type trøje.

Den praktiske baby cardigan 

En strikket babycardigan er yderst praktisk at have med til de små. Dette fordi en strikket baby cardigan er let at trække over barnets kolde arme, når vejret bliver lidt køligere. Vi har en række af strikkeopskrifter med designs i forskellige garnkvaliteter. Dette gør det muligt at lave både tyndere og tykkere cardigans. Derfor er den helt rigtige strikkeopskrift på baby cardigan afgørende, for at få den cardigan som passer til din babys behov. 

En baby cardigan hæklet i Mayflower Easy Care er yderst praktisk, da Mayflower Easy Care kan vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler. Dette gør denne garnkvalitet perfekt til børnefamilierne, netop fordi den kan vaskes uden at miste form og farve. Hvis man ikke er til uld er en cardigan strikket i Mayflower Cotton 1 eller 2 et godt valg. 

Hæklet cardigan til baby 

Strik er ofte mest dominerende når vi snakker babytøj. Det er en skam, for strik og hækling har hver deres fordele. En hæklet baby cardigan kan oftest laves mere feminin og let end en strikket baby cardigan. Derfor har vi også en række smarte hækleopskrifter på baby cardigans, som giver dig mulighed for at hækle til familiens piger. Men uanset om det er en cardigan i strik til piger eller en cardigan i strik til drenge, kan teknikkerne fra hæklingen skabe et knivskarpt design. 
 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.