Dansk
Nyhedsbrev

Søde opskrifter på strikkede og hæklede børnedragter

Babystrik og -hækling er ufatteligt populært, for mange bliver for alvor inspireret til håndarbejde, når der sker en familieforøgelse. En børnedragt kan være et oplagt valg, hvis du er usikker på hvad du skal lave. En børnedragt har nemlig mange fordele, som man ikke finder ved andet babytøj.

 

Børnedragter som er perfekt til leg

En hæklet eller strikket børnedragt er perfekt til småbørn, som for alvor er begyndt at udforske verden omkring dem. Der er ofte gang i småbørn, når de lige har lært at kravle eller at gå, og bukser og bluse er ikke altid en praktisk løsning, fordi de ofte har en tendens til henholdsvis at glide ned eller op.

En børnedragt er særdeles velegnet til det aktive barn, som ikke vil begrænses af sit tøj. Derudover er det også værd at huske på, at barnet får ekstra stor bevægelsesfrihed i hæklet eller strike børnedragt, fordi garn typisk har en god strækbarhed, som barnet virkelig kan have glæde af.

 

Valg af garn til børnedragter

Vi kan varmt anbefale, at du vælger en garnkvalitet, som enten består helt eller delvist af uld, hvis du gerne vil lave en børnedragt. Uld er et fantastisk materiale, som hjælper dit barn med at holde varme, men samtidig er uld også et organisk materiale, og derfor er det åndbart. Denne åndbarhed er vigtig, for den mindsker risikoen for, at barnet overopheder.

Noget uldgarn kan have en tendens til at kradse, men det er normalt kun et problem, hvis du vælger uldgarn i en dårlig kvalitet. Mayflowers uldgarn består altid af 100 % ren ny uld, hvilket gør det  så dejligt blødt og behageligt, så det også kan bruges til babystrik og -hækling. Derudover bør du også være opmærksom på, at nogle af vores garnkvaliteter i uld er superwash-behandlet. Disse garnkvaliteter kan maskinvaskes og tørres i tørretumbler, hvilket ofte er en efterspurgt kvalitet ved strikket og hæklet babytøj. 

 

 

 

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.