Dansk
Nyhedsbrev

Strikkede huer og pandebånd

Den strikkede hue er et populært valg, når vinterens kulde langsomt begynder at glide ind over land. Her på siden er samlet en række af smarte strikkeopskrifter på strikkede huer og pandebånd i forskellige udformninger. 

Den strikkede hue – også kaldet ”strikhue” i dagligt tale hjælper med at holde hovedet varmt, når temperaturen begynder at falde. Især når vi rammer de under frysepunktet de kolde vinterdage er den strikkede hue i uld det perfekte valg. Her går uldens fantastiske egenskaber ind og sikre den behagelige og varme følelse, som strikkehuen skaber. 
Ved flere opskrifter følger opskriften på en strikket halstørklæde i samme stil og farve, hvilket er med til at skabe et samlet look til vintergarderoben. 

Strikkeopskrifter på huer til kvinder 

Den traditionelle og ultra populære strikkede hue er især populær til børnene, men også til damerne er den praktisk og behagelig. Samlingen af strikhue opskrifter består af en stor del strikhuer til damer, som giver rig mulighed for at finde et design som har det ønskede udtryk. 

Med det helt rigtige huesæt kan der skabes alt lige fra det elegante og klassiske damelook til det mindre formelde og legende udtryk. 

Strikhue til en hver anledning

Den strikkede hue har en praktisk funktion når kulden sætter ind, men ses ofte også som en vigtig del af vintermoden. Personificeringen af moden har for længst fundet til Danmark og den strikkede hue er blevet en del af dette. Uanset om der er tale om hipster-stilen eller den mere klassiske stil, finder du her en opskrift der passer perfekt. 

Når man siger hue er det første billede folk får oftest kan klassiske tophue med kvast på toppen. Uanset hvilken af opskrifterne man vælger, vil de være perfekt og praktisk – selv når der skal leges i sne.  
 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.