Dansk
Nyhedsbrev

MayFlowers Hæklet Sjal - 234 v 1.0

Dette smukke sjal er et spændende hækleprojekt, hvor du enten bruger Mayflowers 3 eller 4. Denne garnkvalitet er kendetegnet af sine lange farveskift, som giver en fantastisk effekt, når sjalet er færdigt. Garnkvaliteten fås naturligvis i mange forskellige farver, så der er også mulighed for at lave et sjal med nuancerne af din yndlingsfarve.

Sjalet har et let og luftigt udseende, men det giver samtidig også varme. Mønsteret er forholdsvis enkelt, hvilket er med til at lede opmærksomheden hen på de flotte farveskift, som får sjalet til at virke ufatteligt eksklusivt. Samtidig gør farveskiftene det også sjovere at hækle sjalet, for det er spændende at se garnet skifte farve.

Mayflowers 3 og Mayflowers 4 består begge af 50% akryl og 50% bomuld og har en løbelængde på 800 meter pr. 200 gram. Kombinationen af akryl og bomuld fungerer rigtig god effekt, hvor akrylen er med til at holde prisen på garnet i bund, mens bomulden hjælper med at bevare garnets åndbarhed, fordi det er et organisk materiale.

Dette hæklede sjal kan være en smule udfordrende, hvis du er nybegynder. Heldigvis har Mayflower også et bredt udvalg af hækleopskrifter til begyndere, så du har gode muligheder for også at finde nemmere projekter.

Produkter anvendt i opskriften :

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.