Dansk
Nyhedsbrev

Birdie Tee - 2079 v 1.1

Strikket bluse med korte ærmer

Skøn bluse med korte ærmer, et flot snit og et gennemgående mønster med stor effekt. Ved halsåbning, ærmekanter og den nederste kant er der strikket rib med drejet ret og vrang, hvilket giver en flot og markeret ribkant. Birdie Tee strikkes nedefra og op til ærmegabet. Derefter strikkes hvert ærme for sig, hvorefter arbejdet samles på en rundpind og færdiggøres med et rundt bærestykke. Til slut er der derfor meget lidt monteringsarbejde.

Diagrammer guider dig godt igennem mønstret, som består af ret- og vrangmasker. Derudover skal du også bruge en hjælpepind. Har du strikket med hjælpepind før, er denne opskrift intet problem. Er du uøvet, vil opskriften være et godt begynderprojekt til at lære teknikken i brug af hjælpepind.

Birdie Tee er designet i Mayflower Amalfi, som er et dejlig blødt og glat garn, som føles rigtig behageligt mod huden. Garnet er sammensat af bomuld og bambus viskose. Bløde og slidstærke fibre, som tilmed er temperaturregulerende, og Birdie Tee kan derfor sagtens bruges både sommer og vinter. Garnets tyngde giver Birdie Tee et flot fald.

Mayflower Amalfi fås i mange flotte farver, som alle har en smuk farvedybde, og i nogle af farverne ser man tydeligt, hvordan bambus viskosen tilfører garnet lidt glans.

Produkter anvendt i opskriften :

Amalfi

Amalfi Hvid (001)
Amalfi Elfenben (002)
Amalfi Lys Sand (003)
Amalfi Nougat (004)
Amalfi Sort (005)
Amalfi Sølvgrå (006)
Amalfi Blomme (007)
Amalfi Støvet Rosa (008)
Amalfi Ballerina (009)
Amalfi Blåregn (010)
Amalfi Dueblå (011)
Amalfi Marineblå (012)
Amalfi Græsk Blå (013)
Amalfi Petroleum (014)
Amalfi Eucalyptus (015)
Amalfi Pebermynte (016)
Amalfi Bregne (017)
Amalfi Mørk Salvie (018)
Amalfi Sennep (019)
Amalfi Primula (020)

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.