Dansk
Nyhedsbrev

Penelope Tee - Amalfi Style - 1857 v 1.0

Strikket bluse med korte ærmer

Penelope Tee er en klassisk og enkel top down bluse i glatstrik, som har korte ærmer, fine raglanudtagninger og ribkanter. Penelope Tee kan fint bruges hele året rundt - enten om sommeren med bare arme eller om vinteren med en cardigan eller sweater over. Det enkle design i glatstrik oppe fra og ned betyder også, at opskriften er meget begyndervenlig.

Penelope Tee er nemlig strikket i det bløde og behagelige Mayflower Amalfi, som gør den klassiske tee stilfuld. Amalfi består af bomuld og bambus viskose, som begge er bløde og slidstærke fibre. Da de også begge er temperaturregulerende, er garnet komfortabelt både sommer og vinter. Garnet er derudover fantastisk blødt, lækkert og rart at have på, og Penelope Tee kan derfor hurtigt blive en favorit til både bukser, nederdele og shorts. Det klassiske snit gør, at blusen vil passe til det meste tøj og til mange lejligheder.

Mayflower Amalfi kommer i flere fantastiske farver, som har en smuk farvedybde og glans. Du kan vælge og strikke Penelope Tee ensfarvet som i denne model, ligesom du også kan vælge at bruge flere farver og få et stribet look. Begge dele vil være flotte til denne klassiske men stilfulde model.

Opskriften henter du gratis lige nedenfor.

Produkter anvendt i opskriften :

Amalfi

Amalfi Hvid (001)
Amalfi Elfenben (002)
Amalfi Lys Sand (003)
Amalfi Nougat (004)
Amalfi Sort (005)
Amalfi Sølvgrå (006)
Amalfi Blomme (007)
Amalfi Støvet Rosa (008)
Amalfi Ballerina (009)
Amalfi Blåregn (010)
Amalfi Dueblå (011)
Amalfi Marineblå (012)
Amalfi Græsk Blå (013)
Amalfi Petroleum (014)
Amalfi Eucalyptus (015)
Amalfi Pebermynte (016)
Amalfi Bregne (017)
Amalfi Mørk Salvie (018)
Amalfi Sennep (019)
Amalfi Primula (020)

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.