Dansk
Nyhedsbrev

BritneyToppen - M26 v 1.0

BritneyTop | Strikket top med puf på skuldrene og flæsekant

Molly Egelind elsker at udtrykke sin personlige stil igennem sine strikkedesigns. På den måde bliver hendes håndarbejde en genvej til modetøj i kvalitetsfibre. Det kan måske være luksus at gå i et par dyre stiletter, men efter Mollys mening er det langt mere luksuriøst at være komfortabel, mens hun ser godt ud.

Mollys BritneyTop er strikket i Mayflower Casablanca Lux, som er præcist så luksuriøst, som navnet antyder. Garnet er en blanding af bløde fibre som alpaka, uld og bomuld, som er spundet med både tweed-nister og glimmertråd.

Toppen er strikket oppefra og ned, hvor ærmerne dannes med raglanudtagninger. Samtidig dannes der en let puf på skuldrene, som er med til at forme toppen. Derudover har BritneyTop de flotteste detaljer med flæser i ribstrik og en smuk afslutning med i-cord i halskanten.

Opskriften er et dejligt strikkeprojekt, hvor du får lov at lege med nogle forskellige teknikker. Og som en ekstra bonus har Casablanca Lux en løbelængde på hele 225 meter pr. 50 gram, selvom den strikkes på pind 4½. Derfor skal du heller ikke bruge særligt mange nøgler til dette strikkeprojekt.

Vi anbefaler denne opskrift til let øvede strikkere. Vi vil også rigtig gerne følge med, hvis du strikker Mollys BritneyTop. Del gerne billeder med #BritneyTop.

Produkter anvendt i opskriften :

Casablanca Lux

Casablanca Lux Elfenben (01)
Casablanca Lux Sølvgrå (02)
Casablanca Lux Granit (03)
Casablanca Lux Sort (04)
Casablanca Lux Mørk chokolade (05)
Casablanca Lux Champagne (06)
Casablanca Lux Pink (07)
Casablanca Lux Marokko rød (08)
Casablanca Lux Blomme (09)
Casablanca Lux Petroleumsblå (10)
Casablanca Lux Smaragdgrøn (11)
Casablanca Lux Natblå (12)

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.