Dansk
Nyhedsbrev

Bregne Sjal - D111 v 1.0

Bregne Sjalet | Gratis strikkeopskrift på smukt sjal med hulmønster

Det strikkede Bregne Sjal ser avanceret ud med sit intrikate hulmønster, der gør sjalet til et sandt mesterværk. Alligevel er sjalet overraskende enkelt – og hulmønsteret er ikke nær så kompliceret, som det måske kan se ud. Faktisk er Bregne Sjalet ikke et svært projekt, så du kan virkelig forbløffe familie og venner ved at strikke et sjal, der ligner et ekspertprojekt.

Bregne Sjalet er strikket ud i ét med Mayflower New Sky Light, som er en blanding af alpaka, uld og polyamid. Sjalet er strikket på pind 8, selvom garnkvaliteten har en løbelængde på 300 meter pr. 50 gram. Det giver et let og luftigt sjal, som kan strikkes med ét nøgle garn.

Sjalet er strikket i én farve, hvilket giver en god balance. Hulmønsteret tilføjer masser af detaljer, mens det ensfarvede garn giver en fin enkelhed. New Sky Light er samtidig en dejlig luksuriøs garnkvalitet, som har den mest vidunderlige alpaka fluffy-hed.

Opskriften kan hentes på linket herunder. Tage et kig på den, selvom du måske synes, at sjalet ser svært ud. Det er et overraskenden nemt projekt, som du ikke behøver at være strikkeekspert for at komme godt igennem.

Produkter anvendt i opskriften :

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.