Dansk
Nyhedsbrev

Catie Sweater - 1874 v 1.0

Catie Sweateren er et eksempel på et strikkedesign med den skønneste balance. Der skabes en flot kontrast mellem den kraftige ombukkede ribkant i halsen, som er modstykke til de elegante snoninger på sweaterens krop og ærmer. Samtidig har snoninger også en vis fylde, så de ikke bliver for sarte og dermed skabes det perfekte helhedsindtryk.

Selvom Catie Sweateren kan virke kraftig, så er den faktisk strikket i det forholdsvis tynde Mayflower Cotton Merino, som har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Der er med andre ord ikke tale om en tung sweater, og den føles blød og behaglig.

Vores Cotton Merino er en blanding af uld og bomuld, hvilket også gør garnkvaliteten til én af de mere tempererede valg. Bomuld varmer ikke nær så meget som uld, og samtidig har begge fibre en god åndbarhed. Det gør denne opskrift til et godt valg, hvis du ofte synes at uldsweatere er for varme.

Opskriften er strikket oppefra og ned, så der er ingen montering. Du skal blot hæfte ender, og så er Catie Sweateren klar til brug. Én anden fordel er desuden, at du selv kan justere længden, hvis du gerne vil have en kortere eller længere sweater. Opskriften kan hentes på linket herunder. God fornøjelse.

Produkter anvendt i opskriften :

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.