Dansk
Nyhedsbrev

AmagerSweater - MM08 v 1.0

AmagerSweateren er endnu et design fra Maria Møller – og denne gang har hun kastet sig ud i et design med de smukkeste snoninger. I samme omgang har hun også designet én af de suverænt mest komfortable sweatere, for AmagerSweateren er både lun og blød.

Snoningerne optræder både på kroppen og ærmerne af denne sweater, og de fremhæves smukt af de vrangstrikkede mellemstykker. Her fuldendes udseendet af den flotte dobbeltsnoning, som strækker sig ned langs sweaterens forside og ryg. Som en ekstra fin detalje starter der også en snoning på sweaterens skulder og ned langs armen.

AmagerSweateren er strikket i én tråd Mayflower Cotton Merino, som består af 50 % uld og 50 % bomuld. Denne garnkvalitet er kombineret med én tråd Mayflower New Sky, som består af 42 % alpaka, 42 % uld og 16 % polyamid. Ved at kombinere Cotton Merino med New Sky fås et markant lettere resultat, så AmagerSweateren bliver tyk og vamset uden at blive for tung.

AmagerSweateren er et dejligt nemt projekt, hvis du har strikket snoninger før. Ellers kan du øve dig på denne sweater, for der bruges dejligt store pinde, så det er nemmere at overskue strikketeknikken.

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.