Dansk
Nyhedsbrev

UllaTee - MM05 v 1.2

UllaTee - gratis stikkeopskrift fra Maria Møller

Der sker magiske ting, når en klassisk tøjstil fortolkes af en modeinteresseret person. Det demonstrerer Maria Møller perfekt med denne gudesmukke tee.

UllaTee er strikket oppefra og ned, og man bemærker straks det flotte mønster i alle ribkanter. Selve halskraven er designet til at give en ekstra flot pasform omkring halsen. Hele designet bliver samlet af det fortryllende strukturmønster, som dækker blusen, og mønsteret ligner små snoninger og understreger designets feminine og romantiske udtryk.

Designet har fået et moderne twist med en fin længde, som passer til nutidens modetendenser, men den kan naturligvis strikkes længere efter ønske. Det er en nem justering at tilføje ekstra længde, da der strikkes oppefra og ned. Du kan med fordel prøve UllaTee undervejs og sikre dig, at længden er den rigtige til dig.

UllaTee er strikket i én tråd Mayflower Easy Care og én tråd Mayflower Super Kid Silk. Mayflower Easy Care er en lækker garnkvalitet i ren uld, mens Super Kid Silk består af mohair og silke. To meget forskellige garnkvaliteter, men tilsammen fremhæver de virkelig hinandens absolut bedste egenskaber og giver blusen den rette struktur kombineret med et smukt skær af mohair.

Vi vil rigtig gerne se din UllaTee, så del gerne dit resultat med tagget #UllaTee.

Er du vild med vores UllaTee? Så tag et kig på vores ChunkyUllaSweater, som er en nyfortolkning af UllaTee og helt perfekt til årets kølige dage.

Vi har lavet en lille guide til mønstrene i opskriften. Du kan finde en lille videoguide på mønster 1 her og en videoguide på mønster 2 & 3 her. Ydermere er der lavet guides til ærmerne. Ærmeguide 1, ærmeguide 2, ærmeguide 3 og ærmeguide 4.

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.