Dansk
Nyhedsbrev

Violetta blusen - 1867 v 1.0

Strikket bluse med krydset forstykke i Mayflower Sweet

Violetta blusen er en skøn lavendeldrøm med det fineste fluffy skær. Den har et enkelt design, men føles alligevel helt unik med sit krydsede forstykke. Blusens enkle design understreges af de enkle detaljer i bunden af blusen og i ærmegabene. Normalt vil man ofte strikke disse ribstrikket, men her er der i stedet valgt en mere diskret løsning i form af en retstrikket kant.

Blusen er strikket i Mayflower Sweet, som giver blusen det karakteristiske fluffy udseende. Sweet er en kombination af 85 % uld og 15 % polyamid med en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram. Det høje indhold af uld giver en god åndbarhed, så blusen er komfortabel på måde kølige og lune dage.

Denne opskrift er primært tiltænkt den lidt mere erfarne strikker. Der skal for eksempel strikkes vendepinde på blusens forstykke. Derudover er opskrifter forholdsvis nem, og forstykket krydsede for eksempel først ved monteringen til sidst.

Opskriften er gratis og kan hentes på linket herunder. Vi glæder os sådan til at se din udgave af Violetta blusen. Del gerne dit resultat med #ViolettaBlusen.

Produkter anvendt i opskriften :

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.