Dansk
Nyhedsbrev

Rhyanna vesten - 1864 v 1.0

Rhyanna vesten - strikket vest med ekstra længde

Rhyanna vesten er et skønt bud på en lækker vest med ekstra længde. Vesten er glatstrikket og har et enkelt design, hvor især den flotte, bukkede krave er en fin detalje. Derudover er der også valgt at bruge smarte knaptrenser og duffelcoatknapper, så vesten kan bæres både åbent og lukket.

Vesten er strikket i Mayflower Sweet, som er en kombination af 85 % uld og 15 % polyamid med en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram. Sweet er især kendetegnet ved at være en let og luftig garnkvalitet, som har et smukt fluffy skær.

Garnvalget bidrager til at gøre Rhyanne vesten let som en sky. Derfor kan den også bruges året rundt, for den har en dejlig åndbarhed, som både er behaglig i varmt og i køligt vejr. Samtidig betyder det enkle design også, at den er nem at style, for du kan kombinere Rhyanna vesten med de meste tøj.

Rhyanna vesten er en forholdsvis enkel opskrift, som også er overskuelig for den mindre øvede strikker. Du kan selv kigge nærmere på opskriften med at klikke på linket herunder. Vi vil også rigtig gerne se din version af vesten, så give den gerne tagget #RhyannaVesten.

Produkter anvendt i opskriften :

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.