Dansk
Nyhedsbrev

Tværstribet damesweater i fire farver - 1780 v 1.0

Strikket tværstribet damesweater i fire farver

Denne sweater er designet med smukt afstemte striber, som går igen på sweaterens ærmer og bul. Sweateren er designet med striber i fire forskellige farver i varierende bredde. Kombinationen af striber og sweaterens farver er med til at give sweateren et maritimt look, som passer godt til sweaterens raglanærmer.

Ud over sweaterens karakteristiske striber er der også tilføjet ekstra detaljer i form af sorte kanter i bund af ærmer og bul samt i halsudskæringen. Især den brede sorte kant ved ærmegabet skaber kontrast til resten af sweateren, hvilket giver sweateren et mere moderne look.

Der er anvendt Mayflower Cotton Merino Solid til denne opskrift. Mayflower Cotton Merino består af 50 % uld og 50 % bomuld og har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Det er en garnkvalitet, som både kan bæres i sommer- og vinterhalvåret. Garnets indhold af bomuld gør garnkvaliteten mere tempereret, mens indholdet af uld gør garnet let og luftigt.

Mayflower Cotton Merino fås i to forskellige farvevariationer, som henholdsvis hedder Solid og Melange. Solid har ensfarvede og klare farver, mens Melange har et mere meleret udseende. Mayflower Cotton Merino Melange kan uden problemer bruges til denne sweater, hvis du gerne vil eksperimentere og give den et nyt look.

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.