Dansk
Nyhedsbrev

Søhesten Sille - LB53 v 1.0

Hæklet søhest

Søhesten Sille er både sjov, forunderlig og helt ufatteligt sød. Kort sagt skal Søhesten Sille selvfølgelig tilføjes til samlingen, hvis du elsker at hækle søde dyr.

Én af de ting, som gør Sille så unik, er at hun kan hækles i alle regnbuens farver. På billedet til venstre kan du se nogle af de mange muligheder, men det er kun fantasien, som sætter grænser. Søheste er fra naturens side både farverige og fantasifulde, så det skal Sille naturligvis også være.

Sille er hæklet i Mayflower Cotton 8/4, som består af 100 % bomuld og har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Mayflower Cotton 8/4 er på mange måder det optimale valg til hæklede bamser. Dels kan garnet vaskes ved 60 grader, hvilket er en stor fordel, hvis Søhesten Sille skal bruges til et mindre barn, som gerne vil putte bamsen i munden. Derudover har bomuldsgarn også meget lidt elasticitet, hvilket hjælper med at holde på formen på bamsen.

Hvis du også vil hækle Sille, kan du downloade opskriften herunder. Det er et sjovt projekt, hvor du får lov til at eksperimentere med nogle forskellige typer af masker. God fornøjelse!

Produkter anvendt i opskriften :

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.