Dansk
Nyhedsbrev

 

Om Mayflower

Mayflower A/S er beliggende i Brønderslev, Danmark, hvorfra der dagligt sendes garn ud til de mange garnbutikker og webshops. Mayflower A/S ejes og drives af John Svendsen, med fokus på at levere kvalitetsgarn i moderigtige farver til strikkeglade forbrugere.

Historien om Mayflower

Mayflower blev etableret i 1951. Siden dengang har Mayflower været kendt som ”den med skibet” af strikkere i mange lande over hele verden. 

I 1995 får Mayflower base i Brønderslev, Danmark, og virksomheden er i dag vokset til én af Nordens største garngrossister. Mayflower leverer kvalitetsgarn og tilbehør til Danske, Svenske og Norske specialbutikker. Selvom Mayflower oprindeligt slog igennem med bomuldsgarn, er vi idag så meget mere end det. Vores sortiment spænder bredt og indeholder kvaliteter inden for uld, silke, mohair, hør og alpaka.

Mayflower har med tiden udviklet sig til et designhus, med en kollektion der er europæisk inspireret. Vores flotte strikkeopskrifter er gratis tilgængelige, og kan downloades gratis her fra siden.

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.