Dansk
Nyhedsbrev

 


 


 

Molly by Mayflower - Et samarbejde med Molly Egelind 

Mayflower har lukket skuespiller Molly Egelind ind i det kreative strikkeværksted, og sammen har vi skabt en kollektion af garn og strikkeopskrifter.

Både garn og opskrifter er designet til at gøre strikkeprojekterne så overskuelige, at selv utålmodige strikkere kan være med - uden at gå på kompromis med looket.

I oktober 2019 udkom de første opskrifter i kollektionen Molly by Mayflower. Disse er blevet efterfulgt af nye opskrifter, hvor Molly har valgt blandt sine favoritter af Mayflowers mange forskellige garnkvaliteter. 

Der er stor variation i de nye kollektioner, som blandt andet inkluderer en baret og en barnevest, hvilket demonstrerer Mollys store alsidighed som strikkedesigner. 

 

Molly har brugt sin sans for strik og mode til at designe de nye og unikke opskrifter, hvor især kvalitet og luksus er i fokus.

“Jeg har fokuseret på, at det skal være behageligt og ungt, friskt og chikt. Hvem har sagt, at man ikke kan have en strik på til en rød læbestift? Mit mål var at gøre det behagelige luksuriøst.

"Det er selvfølgelig en form for luksus at gå rundt i et par dyre, pinefulde designerstiletter, men for mig er det en endnu større luksus at være komfortabel, mens man ser godt ud,” siger Molly Egelind.

Kollektionerne er del af et længerevarende samarbejde mellem Mayflower og Molly Egelind. Stay tuned...

 


 

MOLLY FINE, ET GARN DESIGNET AF MOLLY EGELIND

 


WILMAVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M32

WilmaVesten er fin og blød og har et dekorativt, firkantet vaffelmønster på både ryg- og forstykke. Den udtryksfulde og kvadratiske struktur opstår ved brug af ret- og vrangmasker i kombination med vandrette masker, og opskriften guider dig godt igennem den specielle teknik. 

Ryg- og forstykke strikkes færdig for sig og strikkes sammen i skulderkanten, inden du til sidst laver ribstrikket ærme- og halskant, som får ekstra volumen med et ombuk. 

 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
9 - 11 nøgler 

PINDESTØRRELSE
Jumperpind 3,5 mm
3,5 og 4,0 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
23 m i vaffelmønster på p 4 mm = 10 cm

 

Vesten strikkes på pind 3½ og 4 mm i det lækre Mayflower Baby Alpaca, som er et fantastisk blødt og slidstærkt garn til forskellige typer af fin beklædning som fx Wilma Vesten. Det lune alpakagarn findes i flere forskellige smukke nuancer. 


WILMAWRAP | MOLLY by MAYFLOWER NO. M31

Det bløde, trekantede Wilma Wrap med i-cord snore, som er designet af Molly Egelind, er en meget alsidig beklædningsgenstand. Formen og de lange snore på hver 50 cm åbner op for, at det kan bruges på flere forskellige måder: som tørklæde, som lunende sjal over skuldrene og som top, hvor du binder med i-cord snorene under brystet.

Wilma Wrap er strikket i et dekorativt vaffelmønster, som du laver ved at kombinere ret- og vrangmasker i kombination med vandrette masker. Du bliver godt guidet, hvis vandrette masker er en ukendt teknik.
 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca 

STØRRELSE
Onesize

FORBRUG
4  nøgler 

PINDESTØRRELSE
4,0 mm rundpind
3,5 mm strømpepinde

STRIKKEFASTHED
23 m i vaffelmønster på p 4 mm = 10 cm

 

Strik dit Wilma Wrap i det lune og slidstærke Mayflower Baby Alpaca, som samtidig også er helt ekstraordinært blødt. Garnet kommer i flere skønne og klare farver.


LOLASWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M29

Lola Blusen er vaskeægtet luksus! Den er strikket i to tråde Mayflower Super Kid Silk, som er en kombination af silke og mohair. De eksklusive fibre giver denne bluse en uovertruffen blødhed, så du får optimal komfort.

Blusen er designet med kraftige snoninger, som både går igen på ærmer og krop. Alligevel er blusen let og luftig, og det skyldes garnvalget. Super Kid Silk har stor volumen, selvom trådene er ganske tynde.

 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
8 - 10 nøgler 

PINDESTØRRELSE
5,0 mm og 5,5 mm rundpind
5,0 mm strømpepind

STRIKKEFASTHED
16 m i glat på p 5½ mm = 10 cm

 

Molly har udvalgt sin egne yndlingsfarver til Lola Blusen, men du kan sætte dit eget præg på designet ved at vælge andre farver. Mayflower Super Kid Silk fås i mange farver, så der er rigtig mange muligheder. 


BARBARASWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M28

Der er ingen grund til at være bange for farver, når det gælder strikkedesign, og det er BarbaraSweateren det perfekte eksempel på. I dette design har Molly grebet sin yndlingsfarver og sat dem sammen til et charmende design.

BarbaraSweateren er et eksempel på optimal strikkekomfort. Det er en løstsiddende sweater i luftigt uldgarn, som giver masser af fylde og blødhed, uden at gøre sweateren for tung. En chunky sweater, som er perfekt til en utålmodig strikker, der gerne vil have hurtige resultater.
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
8 - 13 nøgler 

PINDESTØRRELSE
6,0 og 7,0 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
14 m på p 7 = 10 cm

 

BarbaraSweateren er strikket i Mayflower Molly Fine. Garnet er designet af Molly og har et charmende farveudvalg. Derfor har du også gode muligheder for at sætte dit personlige præg på sweateren, ved at vælge dine egne yndlingsfarver.


BALANCEVESTEN | NO. M27
MOLLY by MAYFLOWER

Molly Egelinds BalanceVest er strikdesign med charme og humor. Samtidig er komforten helt i top, for vesten har en skøn, luftig blødhed, som gør den til en drøm at have på. Det passer præcis til Mollys stil, for mode skal også være komfortabelt.

Når man ser vesten forfra, ligner den en klassisk, tofarvet vest. Ryggen afslører dog et sjovt twist, for vesten bærer et flot yin yang symbol på ryggen. Det er detaljer som disse, der gør Mollys design så karakteristiske. 
 

 

KVALITET
Mayflower New Sky

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
5 - 8 nøgler 

PINDESTØRRELSE
5,5 mm og 6,0 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
16 m og 24 p i glatstrikning på p 6 = 10 x 10 cm

 

BalanceVesten er strikket i én tråd Mayflower New Sky, som er en himmelsk blød blanding af alpaka, uld og polyamid. Garnets luftighed giver samtidigt en dejlig let vest, som kan bruges på alle årets kølige dage.
 


BRITNEYTOPPEN | NO. M26
MOLLY by MAYFLOWER

Mollys tilgang til strikdesign er altid personlig, og det mærkes også tydeligt på BritneyToppen, der emmer af livsglæde. Dens udtryk fremhæves af det charmende garn, som både har tweed-look og en diskret glimmertråd.

Toppen er strikket oppefra og ned og er monteringsfri. Det mest bemærkelsesværdige er dog de flotte ribkanter, som er strikket med ekstra vidde i bunden og givet et unikt twist til en klassisk strikketeknik i kanterne. 
 

 

KVALITET
Mayflower Casablanca Lux

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
4 - 6 nøgler 

PINDESTØRRELSE
4,0 mm og 4,5 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
19 m og 27 p i glatstrikning på p 4½ = 10 cm

 

BritneyToppen er strikket i Mayflower Casablanca Lux, som har en løbelængde på hele 225 meter pr. 50 gram, selvom den strikkes på pind 4½. Derfor kan du også strikke denne opskrift med ganske få nøgler garn.

 


LUCYTOPPEN | NO. M25
MOLLY by MAYFLOWER

LucyToppen er endnu et pletskud fra Molly. Målet var at designe en top, som så lækker ud og samtidig havde luksuriøs komfort. Det har LucyToppen, for med sin løse pasform er der intet som strammer eller generer – og gør den super nem at style i enhver basisgarderobe. 

Toppen er designet med to brede bindestopper, så du selv kan justere toppens længde. Selve toppen er glatstrikket, men der dannes en fin kontrast til kanter og bindebånd, som er lavet i perlestrik. Det giver endnu mere farvespil til det melerede udtryk.

 

KVALITET
Mayflower Cotton Merino

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
8 - 12 nøgler 

PINDESTØRRELSE
4,5 mm og 5,5 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
17 m på p 5,5 i dobbeltgarn i glatstrik = 10 cm

 

LucyToppen er strikket i to tråde Cotton Merino. Du kan sagtens vælge to farver, som ligger tæt på hinanden, men Molly ønskede, at toppen skulle have et kraftigt meleret udtryk. Derfor valgte hun to farver, som ligger langt fra hinanden. Det giver en markant effekt, som gør LucyToppen endnu mere unik.


DAIMIVESTEN | NO. M24
MOLLY by MAYFLOWER

Molly elsker strikkede veste, og hun drømte især om at designe en vest med knapper. Resultatet blev DaimiVesten, som allerede nu har fået en fast plads i Mollys garderobe og især er elsket på grund af sine mange stylingsmuligheder. 

DaimiVesten er en klassisk vest med et moderne twist i form af en oversize krave. Kraven passer perfekt til Mollys personlige stil, hvor mode ikke må blive for kedeligt, men derimod gerne skal have et legende og sjovt twist. 

 

KVALITET
Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
S - XXL mdr.

FORBRUG
8 - 12 nøgler 

PINDESTØRRELSE
3,5 mm og 4,0 mm rundpind

TILBEHØR
7 knapper

STRIKKEFASTHED
22 m og 29 p i glatstrik på p 4 mm = 10 x 10 cm
 

DaimiVesten er strikket i Mayflower Easy Care Classic, som fås i et bredt farveudvalg. Derfor har Molly valgt at lave to udgaver af vesten. Den første udgave er ensfarvet, mens den anden har to forskellige farver. Hver vest har sit eget helt unikke udtryk – præcis som Molly kan lide det.


RITASWEATEREN | NO. M23
MOLLY by MAYFLOWER

RitaSweateren er et enkelt design, hvor mode og komfort går op i en højere enhed. Den luftige sweater er en smule oversize og helt perfekt til kølige dage, hvor man har behov for lidt ekstra varme og velvære.

Molly har designet RitaSweateren med et enkelt strukturmønster, som både dækker krop og ærmer. Strukturmønsteret er lavet i ret- og vrangstrik, som tilsammen danner det nemt genkendelige mønster, der dækker både bærestykke og ærmer.

 KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 8 nøgler 

PINDESTØRRELSE
6,5 mm og 7,0 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
14 m og 18 p i glatstrikning på p 7,0 mm = 10 x 10 cm

 

RitaSweateren er designet i Mayflower Molly Fine, som er en garnkvalitet, der er udviklet af Molly. Garnet er kendetegnet ved at være letspundet uld, som har masser af luftig fylde. Det betyder, at du kan strikke en tyk sweater, som ikke bliver for tung. 


MOLLYSROMPEREN | NO. M22
MOLLY by MAYFLOWER

Det var nærmest en selvfølge, at Molly skulle have gang i strikkepindene, da hun blev mor for anden gang. Familieforøgelsen har givet grobund for at kunne udvikle nogle nye babyopskrifter – og dem vil Molly gerne dele med dig.

Denne romper har et flot strukturmønster i dobbelt perlestrik, mens tofarvede striber giver opskriften et ekstra twist. Det giver dig samtidig ekstra mange muligheder for give romperen et personligt præg, når du selv kan vælge din farvesammensætning.

 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca 
el. Mayflower Easy Care Classic.

STØRRELSE
3 - 18 mdr.

FORBRUG
5 - 9 nøgler 

PINDESTØRRELSE
3mm og 3,5 mm rundpind

TILBEHØR
4 knap

STRIKKEFASTHED
24 m i perlestrik på p 3,5 mm = 10 x 10 cm

Mollys babyromper kan strikkes i Mayflower Baby Alpaca eller Mayflower Easy Care Classic. Derfor kan du vælge, om du vil gå efter en super lækker romper i alpaka, eller om du hellere vil vælge det praktiske Easy Care Classic i ren uld. 


MOLLYSBABYTÆPPET | NO. M21
 

Et hjemmestrikket babytæppe er efter Mollys mening et must-have, når der kommer en familieforøgelse. Et hjemmestrikket tæppe i lækkert garn er nemlig en helt speciel luksus, som det er svært at finde en erstatning for.

Mollys babytæppe emmer af personlighed, og målet har været at skabe et tæppe, som både er et hyggeligt strikkeprojekt og giver et skønt resultat. Derfor har Molly designet det fineste babytæppe med et enkelt snoningsmønster, som går igen på hele tæppet. En perfekt barselsgave, hvis du vil lave noget personligt.

 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca 
el. Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
78 x 78 cm

FORBRUG
10 nøgle

PINDESTØRRELSE
4 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
25 mm i snoningsmønster, spændt lidt ud, på p 4 mm = 10 x 10 cm

Opskriften kan strikkes i enten Mayflower Baby Alpaca eller Mayflower Easy Care Classic. Begge garnkvaliteter vil give dig et skønt og blødt resultatet, som er perfekt til et babytæppe. Bruger du én af disse garnkvaliteter, kan du være helt sikker på, at tæppet får den rigtige størrelse. 


MOLLYSBAMBIHUEN - tynd version | NO. M20

Mollys første strikkeprojekt nogensinde var en lille babykyse, som hun strikkede, da hun blev mor for første gang. Nu er hun blevet mor igen, og denne gang har hun lavet sit eget bud på en sød babyhue til familiens nyeste medlem.

Bambihuen er ikke til at stå for med sine søde bambiører, som giver huen sit helt eget udtryk. Molly har både designet huen i en tyk og en tynd version. Den tynde version af huen er helt perfekt til overgangsperioderne i foråret og efteråret, hvor der stadig er køligt udenfor.

 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca
el. Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
0-12 mdr

FORBRUG
1 - 2 nøgler

PINDESTØRRELSE
3 og 3,5 mm

STRIKKEFASTHED
23 m og 28 p på pind 3,5 mm i retstrik = 10 x 10 cm
 

Huen kan strikkes i to forskellige garnkvaliteter, og du kan selv bestemme, om du helst vil bruge Mayflower Baby Alpaca eller Mayflower Easy Care Classic. Mayflower Baby Alpaca er det luksuriøse valg med alpaka-uld, mens Easy Care Classic giver et godt og blødt resultat i ren uld. Du kan se den tykkere udgave af huen herunder.


MOLLYSBAMBIHUEN - tyk version | NO. M19 

Mollys bambihue er ualmindeligt sød med de små ører, som giver huen personlighed. Huen er designet i forbindelse med, at Molly er blevet mor for anden gang, for Molly strikker meget, når hun er på barsel.  

Bambihuen er designet i to versioner, og her har du den tykke version af huen. Den tykke version af bambihuen er især velegnet til brug om vinteren, når der for alvor bliver koldt. Den er dobbelt så tyk som den tyndere version af huen – og garnvalget sikrer, at huen giver en god varme. 
 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca
el. Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
0-12 mdr

FORBRUG
2 - 3 nøgler

PINDESTØRRELSE
4 og 5 mm

STRIKKEFASTHED
18 m og 28 p i dobbeltgarn på p 5 mm i retstrik = 10 x 10 cm

Huen er strikket i to tråde Mayflower Baby Alpaca eller to tråde Mayflower Easy Care Classic, som henholdsvis indeholder alpaka og uld. Begge fibre er dejlig varme, og helt perfekt til vinterbrug, så det er blot en smagssag, om du foretrækker det ene eller det andet. Du finder den tynde udgave er huen herover. 


LALACLUTCHEN
| NO. M18 MOLLY by MAYFLOWER

Molly har efterhånden designet en del strikkeopskrifter for Mayflower, og nu har hun også langt om længe designet sin første hækleopskrif, så vi har glædet os ekstra meget til at dele denne opskrift.

Mollys LalaClutch er en enkel og moderne lille taske med boblemasker, som giver en flot struktur. Den er nem at hækle, men du har samtidig gode muligheder for at tilpasse tasken til din individuelle smag ved at vælge din yndlingsfarve og eventuelt en anden type knap til tasken.
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
16 x 24 cm

FORBRUG
2 nøgle Molly Fine

NÅLESTØRRELSE
6 mm

TILBEHØR
1 knap

Den flotte LalaClutch er hæklet i Molly Fine, som er perfekt til projektet. Det er altid vigtigt at få skabt struktur, når man hækler tasker, og det opnås med Molly Fine. Garnet giver nemlig en let og blød taske, som stadig holder formen, når den er i brug. 


CLOUDYCARDIGANEN 
| NO. M17 MOLLY by MAYFLOWER

CloudyCardiganen er en endnu en kreativ kreation fra Molly, som ønskede at skabe en flot og moderne cardigan med raglan-teknik i det skønne Mayflower Molly garn.

Ved første øjekast kan CloudyCardigan virke meget traditionel, men ryggen gemmer på en lille overraskelse i form af en lille sky. Skyen giver cardiganen et legesygt og humoristisk twist, som Molly elsker at have i sine designs. 
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
7 - 9 nøgle Molly Fine

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
14 m og 18 p i glatstrikning på p 7 = 10 x 10 cm

CloudyCardiganen er strikket i Molly Fine, og i denne opskrift får du mulighed for at kombinere to forskellige farver fra det lækre farveudvalg. I dette design vil du især nyde garnets naturlige lethed, som giver en tyk og blød cardigan med masser af varme. 


JANEVESTEN 
| NO. M16 MOLLY by MAYFLOWER

JaneVesten eller JaneSweateren er i virkeligheden to opskrifter i én. Her har Molly skabt en mulighed for, at du selv kan vælge, om du vil have en vest eller sweater – og vi synes, at begge muligheder er fristende.

Designet har stor fokus på snoningsteknik, og der anvendes flere forskellige typer af snoninger for at give vesten eller sweateren et helt karakteristisk look. Samtidig får den klassiske strikketeknik med snoninger en moderne genkomst. 
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 10 nøgle Molly Fine

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
14 m og 19 p på pind 7 = 10 x 10 cm

Molly Fine kommer virkelig til sin ret i denne opskrift. Garnet er perfekt til strukturstrik, hvis man ønsker et kraftigt og tydeligt snoningsmønster uden at få en tung vest eller sweater. Kun letspundet uld kan give den perfekte kombination af luftighed og tydelig struktur.


MINNIEBLUSEN | NO. M15  
MOLLY by MAYFLOWER

MinnieBlusen er en enkel og nem bluse, som passer perfekt til Mollys ønske om at forene luksus og komfort i en højere enhed.  

Blusens enkle design får et lille twist i form af trekvartærmer med puffede skuldre, som fuldendes af en bred ribkant i bunden af ærmet. Et nemt og hurtigt strikkeprojekt - og et godt Molly-projekt til den mindre øvede strikker. 


KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 8 ngl Molly Fine

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
14 m på p 7 = 10 cm
 

MinnieBluse er kraftig, men let. Den er strikket i Molly Fine, og det luftige uldgarn hjælper blusen med at bevare en lethed, der ikke fås med andet uldgarn. Molly har lagt navn til og hjulpet med at udvikle Molly Fine, så det er ikke sært, at hun især elsker denne garnkvalitet.


FLORACARDIGANEN | NO. M14  
MOLLY by MAYFLOWER

FloraCardigan er feminin cardigan, hvor Molly især har haft fokus på at skabe et design med mange fine detaljer med hulmønsterteknik.

Cardianen er designet med et smukt og klassisk hulmønster, som går igen på hele cardiganen. Her skabes der samtidig kontrast til den retstrikkede krave – og til cardiganens ærmekanter og bund, hvor der både anvendes hulmønster og retstrik. 

KVALITET
Mayflower Easy Care
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
4 - 6 nøgle Easy Care
7 - 11 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
13 m og 18 p i glatstrikning på p 7 = 10 x 10 cm

FloraCardigan er strikket i to tråde Super Kid Silk og én tråd Easy Care. Tilsammen giver denne garnkombination en lækker cardigan, som har et fluffy skær og holder formen perfekt. En skøn tilføjelse til enhver garderobe. 


BITTENJAKKEN | NO. M13
MOLLY by MAYFLOWER

BittenJakken er indbegrebet af luksus og komfort med sine eksklusive materialer og løse pasform. Jakken er vidunderligt blød – og så kan den bruges hele året rundt.

Jakkens enkle design, farvevalg og løse pasform giver et moderne look. Samtidig er den strikket i patentstrik, der giver jakken et smukt og naturligt strukturmønster, som Molly også har brugt på flere af sine andre populære designs.


KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
XS - XXL

FORBRUG
12 - 17 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
4 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
9,5 m i patenstrik p 8 mm = 10 cm
 

BittenJakken er strikket i tre tråde af det vidunderlige Mayflower Super Kid Silk, som er en skøn forening af mohair og silke. Denne kombination gør BittenJakken vidunderligt let, luftig og ikke mindst blød, så den er en fryd at have på.


LINASWEATEREN | NO. M12  
MOLLY by MAYFLOWER

LinaSweateren har et enkelt og moderne design, som gør den perfekt til enhver garderobe. Sweateren er designet til at være en smule oversize med ekstra vidde.

Denne opskrift giver også en ekstra spændende og sjov strikkeoplevelse, da Molly har været kreativ med strikketeknikker for at give sweateren det helt rigtige look. KVALITET
Mayflower New Sky

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 8 nøgle New Sky

PINDESTØRRELSE
5 og 6 mm

STRIKKEFASTHED
16 m på p 6 mm = 10 cm
 

Sweateren er strikket i Mayflower New Sky, som består af alpaka, uld og polyamid. Tilsammen giver disse fibre en luftig og vamset garnkvalitet, som er vidunderligt blød og meget komfortabel. 


INGACARDIGANEN | NO. M11 
MOLLY by MAYFLOWER  

Ingacardigan er et bud på en klassisk og smuk cardigan, som kan benyttes hele året rundt. Designet er lavet med ballonærmer, som skaber et moderne look.

Molly har designet cardiganen, så den strikkes med én tråd New Sky og én tråd Super Kid Silk. Ved at kombinere de to garnkvaliteter, får denne cardigan et luftigt og vamset udtryk. 

KVALITET
Mayflower New Sky
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
5 - 8 nøgle New Sky
3 - 6 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
10 m i patenstrik med 1 trad i hver kvalitet på p 7 mm = 10 cm

IngaCardiganen er strikket i den flotteste patentstrik, hvilket giver denne cardigan et elegant udtryk, med sit smukke og enkle strukturmønster. En helt igennem skøn opskrift, hvis du kan lide patentstrik.


HANNEPOLOEN | NO. M10
MOLLY by MAYFLOWER

HannePoloen er den skønneste nyfortolkning af den klasssiske polo. De korte pufærmer skaber et romantisk look, som bliver understreget af det enkle farvevalg.  

Denne polo har Molly valgt at designe med én tråd Cotton Merino Classic og én tråd Super Kid Silk. Denne kombination skaber et lækkert og luftigt udtryk, perfekt til sommeren.

KVALITET
Mayflower Cotton Merino Classic
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
4 - 6 nøgle Cotton Merino Classic
5 - 7 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5, 7 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
11 m i glatstrik med 2 tråde Super Kid Silk + 1 tråd Cotton Merino Classic på p 8 = 10 cm

Hanne Poloen har et eksklusivt og elegant udtryk. Kombinationen af Cotton Merino Classic og Super Kid Silk giver poloen en dejlig organisk åndbarhed, som er vigtig i strik til sommerhalvåret.


ELLIMINIVESTEN | NO. M09
MOLLY by MAYFLOWER

Elliminivesten er den sødeste lille børnevest strikket i Mayflower Super Kid Silk.

Molly har designet en miniversion af ElliVesten, som har det samme elegante og enkle look, der gør sig perfekt over alt, lige fra trøjer til kjoler. 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
4 - 7 år

FORBRUG
3 - 6 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5 og 6 mm

STRIKKEFASTHED
13 m i glatstrikning med 3 tråde på p 6 = 10 cm

 

Elliminivesten er strikket i tre tråde Mayflower Super Kid Silk. Det giver en luftig og behagelig vest, som kan bruges året rundt. Mohair varmer dejligt, men det er også åndbart, hvilket gør vesten behagelig at have på.

Dette design kan laves i mange forskellige varianter, alt efter om der ønskes et ensfarvet, meleret eller stribet udtryk - og som en bonus fås Super Kid Silk i rigtig mange farver. 


ELLIVESTEN | NO. M08
MOLLY by MAYFLOWER

Ellivesten er et vidunderligt enkelt og eksklusivt design fra Molly Egelind, som giver et utal af stylingsmuligheder.

Molly har designet Ellivesten i fire tråde Mayflower Super Kid Silk, hvilket giver en virkelig blød og luftig vest, som alle vil elske at have på. 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - 2XL

FORBRUG
Model 1: 8 - 12 nøgle Super Kid Silk
Model 2: 6 - 10 nøgler Super Kid Silk 
Model 3: 6 - 10 nøgler Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
7 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
11 masker i glatstrikning med 4 tråde på p 8 = 10 cm

Ellivesten giver et hav af muligheder, da denne kan sammensættes præcis som du ønsker det. De fire tråde Super Kid Silk giver dig ekstra mange muligheder i forhold til farvekombinationer. 

Opskriften indeholder vejledning til at lave tre forskellige modeller - henholdsvis en ensfarvet, en meleret og en stribet version. Dette design er også perfekt at strikke, hvis man gerne vil have brugt sine Super Kid Silk rester. 


FREJABARETTEN | NO. M07
MOLLY by MAYFLOWER

Frejabaretten er en strikket nyfortolkning af den klassiske uldbaret, som findes overalt i Frankrig. 

Molly har designet baretten, så den strikkes med én tråd Easy Care og én tråd Super Kid Silk, for at give hatten den perfekte tyngde, så den er nem at style.

KVALITET
Mayflower Easy Care
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
One-size

FORBRUG
1 nøgle Easy Care
1 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
3 og 3,5 mm

STRIKKEFASTHED
24 masker på ind 3,5 mm = 10 cm

Frejabaretten har et eksklusivt udseende, der stammer fra kombinationen af de to garnkvaliteter. Farvemæssigt får hatten et meleret look ved at kombinere to forskellige tråde.

Denne baret har en særdeles god parform og sidder godt på hovedet. Den kan formes på mange forskellige måder, hvilket giver uendeligt mange muligheder for styling.


IDAVESTEN | NO. M06
MOLLY by MAYFLOWER

Idavesten blev modtaget med storm, da Molly Egelind selv bar den i Go' Morgen Danmark på TV2. Det karakteristiske design vakte øjeblikkeligt opsigt. 

Vesten er lavet med henblik på at kombinere mode og komfort. Den er behageligt luksuriøs at have på, takket være sin løse pasform, som understreges af den lange slids i siderne af vesten.

KVALITET
Mayflower New Sky 
Mayflower Easy Care

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
5-7 nøgler New Sky 
3-5 nøgler Easy Care

PINDESTØRRELSE
9 og 10 mm

STRIKKEFASTHED
10 m patent på pind 9 mm = 10 cm

 

Idavesten er strikket i én tråd Easy Care og én tråd New Sky for at give vesten et luftigt og let udseende, der komplimenterer pasformen. Derudover er vesten patentstrikket, hvilket giver en fyldig struktur og tilføjer mere taktilitet.

Der er mange muligheder for at tilpasse Idavesten til din unikke smag. Molly har for eksempel valgt at strikke vest og kant i to forskellige farver for at skabe kontrast. 


PELLESWEATEREN | NO. M05
MOLLY by MAYFLOWER

Pellesweateren er Mollys først strikkeopskrift, der også er til mænd. Sweateren er unisex, hvilket afspejles i sweaterens enkle design. 

I denne opskrift har Molly eksperimenteret med vendestrik, og der anvendes German Short Rows til sweaterens flotte og unikke bærestykke, som understreger dens enkle look.
 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
8-13 nøgler

PINDESTØRRELSE
9 og 10 mm el. 10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker på pind 12 = 10 cm

 

Selve sweateren er strikket i Mayflower Molly,  en garnkvalitet, som er skabt i samarbejde med Molly. Det er en meget kraftig type uldgarn, hvilket gør Pellesweateren til et ekstra hurtigt strikkeprojekt, da den strikkes på pind 10 mm og 12 mm. 

Pellesweateren er det perfekte projekt til en øvet strikker, som gerne vil prøve en sjov og anderledes strikketeknik og samtidig få et fantastisk resultat. 


ALVAVESTEN | NO. M04
MOLLY by MAYFLOWER

Alvavesten er en unik opskrift, som for alvor demonstrerer de mange muligheder, som fås med kvaliteten Mayflower Molly.

Denne vest er strikket med en bred snoning ned langs vestens forside. Andre detaljer inkluderer ribstrik omkring vestens ærmer, som tilføjer ekstra struktur og får ærmerne til at træde tydligere frem. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
3-4 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

 

Der anvendes snoninger i mange strikkeopskrifter, og det kan være en udfordrende teknik for nye strikkere. I denne strikkeopskrift er der en enkel snoning, og det kraftige garn gør det nemt for uerfarne strikkere at kaste sig over denne teknik.

Garnkvaliteten fremhæver vestens mange detaljer, og samtidig kan de utålmodige glæde sig over, at de kan strikke en vest på rekordtid.


RUTHSWEATEREN | NO. M03
MOLLY by MAYFLOWER

RuthSweateren er en klassisk sweater med raglansærmer, som dog har det unikke twist, at den er strikket i det kraftige og meget karakteristiske Molly-garn. 

Garnkvaliteten giver sweateren et moderne look, og det kraftige garn er især med til at fremhæve sweaterens enkle opbygning, hvor der især er fokus på raglansærmerne og skønheden i de enkelte masker.

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
7-9 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Mayflower Molly er en unik og ekstra chunky garnkvalitet, som især er oplagt at bruge for begyndere. Denne opskrift er især god, hvis du gerne vil prøve at strikke en sweater med raglansærmer for første gang.

Hvis du gerne vil strikke en hurtig sweater, er dette den perfekte opskrift for dig. 


WINNIEJAKKEN | NO. M02
MOLLY by MAYFLOWER

Winniejakken er en flot cardigan, som er strikket ud i ét. Jakken er strikket i skiftevis glatstrik og rib, hvilket giver en unik stribeeffekt, der tilføjer en stor detaljerighed til den færdige cardigan.

Denne cardigan er lavet uden knapper ned foran for at give den et moderne look. Samtidig er den også enormt behagelig, og den varme garnkvalitet i 100 procent ren uld gør den perfekt til en kølig dag. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
6-8 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Jakkens flotte stribemønster i glatstrik og rib er flot og kan se udfordrende ud, men der er tale om en begyndervenlig opskrift, som de fleste nye strikkere kan klare. 

Garnkvalitetens tykkelse gør det nemt og hurtigt at strikke denne cardigan, du vil især kunne glæde dig over de flotte stribedetaljer, som træder tydeligt frem. 


CARLASWEATEREN | NO. M01 
MOLLY by MAYFLOWER

Carlasweater er designet i en klassisk og elegant glatstrik, som giver et ensartet udtryk gennem hele sweateren. Sweateren strikkes nedefra og op, og den er designet med raglanærmer. 

Ærmerne på dette design har ekstra stor vidde, som giver løse og fyldige ærmer. Det er med til at give det enkle design et moderne udtryk. Kanterne på ærme, hals og trøje strikkes i rib. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
7-10 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Denne opskrift er perfekt for nye strikkere, da sweateren er strikket ud i ét. Dermed er der ingen eftermontering, og opskriften er nem at gå til, selvom du ikke har erfaring. 

Garnets tykkelse er med til at fremme strikkeprocessen, da maskerne ses tydeligt i denne garnkvalitet, og projektet tager hurtigt form.


 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.