Dansk
Nyhedsbrev


 


 

 

 

 

 

 

Molly by Mayflower - Et samarbejde med Molly Egelind

Mayflower har lukket skuespiller Molly Egelind ind i sit kreative strikkeværksted, og sammen har de skabt en kollektion af garn og fire strikkeopskrifter.

Både garn og strikkeopskrifter er designet til at gøre strikkearbejdet så ukompliceret, at selv et par helt uerfarne hænder kan strikke med - uden at gå på kompromis med looket.

Garnet er chunky, kommer i otte farver og er 100 procent letspundet uld. Molly Egelind savnede selv den kvalitet, da hun begyndte at strikke.

Det helt tykke garn har nemlig flere fordele. Blandt andet at du hurtigere kommer i mål med dit strikkeprojekt. 

Kollektionens design er strikket ud fra Mollys Egelinds intuition og interesse for mode. Hun har ladet kreativiteten styre og strikket løs.

Vesten er kort, så den kan styles med en skjorte eller en kjole, og den ene af pulloverne har fået brede ballonærmer, som Molly Egelind er vild med.  

“Jeg har fokuseret på, at det skal være behageligt og ungt, friskt og chikt. Hvem har sagt, at man ikke kan have en strik på til en rød læbestift? Mit mål var at gøre det behagelige luksuriøst.

Det er selvfølgelig en form for luksus at gå rundt i et par dyre, pinefulde designerstiletter, men for mig er det en endnu større luksus at være komfortabel, mens man ser godt ud,” siger Molly Egelind.

Kollektionen er første del af et længerevarende samarbejde mellem Mayflower og Molly Egelind. Stay tuned...


 


CARLASWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M01 

Carlasweater er designet i en klassisk og elegant glatstrik, som giver et ensartet udtryk gennem hele sweateren. Sweateren strikkes nedefra og op, og den er designet med raglanærmer. 

Ærmerne på dette design har ekstra stor vidde, som giver løse og fyldige ærmer, hvilket er med til at give det enkle design et moderne udtryk. Kanterne på ærme, hals og trøje strikkes i rib. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
5-7 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Denne opskrift er perfekt for nybegyndere inden for strik, da sweateren er strikke ud i ét. Dermed er der ingen eftermontering, og opskriften er nem at gå til. 

Garnets tykkelse er med til at fremme strikkeprocessen, da maskerne ses tydeligt i denne garnkvalitet, og projektet tager hurtigt form.


WINNIEJAKKEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M02

Winniejakken er en flot cardigan, som er strikket ud i ét. Jakken er strikket i skiftevis glatstrik og rib, hvilket giver en unik stribeeffekt, der tilføjer en stor detaljerighed til den færdige cardigan.

Denne cardigan er lavet uden knapper ned foran for at give den et moderne look. Samtidig er den også enormt behagelig, og den varme garnkvalitet i 100 procent ren uld gør den perfekt til en kølig dag. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
5-7 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Jakkens flotte stribemønster i glatstrik og rib er flot og kan se udfordrende ud, men der er tale om en begyndervenlig opskrift, som de fleste nye strikkere kan klare. 

Garnkvalitetens tykkelse gør det nemt at hurtigt at strikke denne cardigan, du vil især kunne glæde dig over de flotte stribedetaljer, som træder tydeligt frem. 


RUTHSWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M03

Ruthsweateren er en klassisk sweater med raglansærmer, som dog har det unikke twist, at den er strikket i det kraftige Molly-garn.

Garnkvaliteten giver sweateren et moderne look, og det kraftige garn er især med til at fremhæve sweaterens enkle opbygning, hvor der især er fokus på raglansærmerne og skønheden i de enkelte masker. . 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
6-8 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Mayflower Molly er en unik og ekstra chunky garnkvalitet, som især er oplagt at bruge for begyndere. Denne opskrift er især oplagt, hvis du gerne vil prøve at strikke en sweater med raglansærmer for første gang.

Hvis du gerne vil strikke en hurtig sweater, er dette den perfekte opskrift for dig. 

 


ALVAVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M04

Alvavesten er en unik opskrift, som for alvor demonsterer de mange muligheder, som fås med kvaliteten Mayflower Molly.

Denne vest er strikket med en bred snoning ned langs vestens forside. Derudover er der også tilføjet ekstra detaljer i form af ribstrik omkring vestens ærmer, som tilføjer ekstra struktur og får ærmerne til at træde tydligere frem. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
3-4 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Der anvendes snoninger i mange strikkeopskrifter, og det kan være en udfordrende teknik for nye strikkere. I denne strikkeopskrift er der en enkel snoning, og det kraftige garn gør det nemt for uerfarne strikkere at kaste sig over denne teknik.

Garnkvaliteten fremhæver vestens mange detaljer, og samtidig kan de utålmodige glæde sig over, at de kan strikke en vest på rekordtid.


 

 

 

 

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.