Dansk
Nyhedsbrev

 


 


 

Molly by Mayflower - Et samarbejde med Molly Egelind 

Mayflower har lukket skuespiller Molly Egelind ind i sit kreative strikkeværksted, og sammen har de skabt en kollektion af garn og strikkeopskrifter.

Både garn og strikkeopskrifter er designet til at gøre strikkearbejdet så overskueligt, at selv utålmodige strikkere kan være med - uden at gå på kompromis med looket.

I oktober 2019 udkom de første opskrifter i kollektionen Molly by Mayflower. Disse er blevet efterfulgt af nye opskrifter, hvor Molly har valgt blandt sine favoritter af Mayflowers mange forskellige garnkvaliteter. 

Der er stor variation i de nye kollektioner, som blandt andet inkluderer en baret og en barnevest, hvilket demonterer Mollys store alsidighed som strikkedesigner. 

 

Molly har brugt sin sans for strik og mode til at designe de nye og unikke opskrifter, hvor især kvalitet og luksus er i fokus.

“Jeg har fokuseret på, at det skal være behageligt og ungt, friskt og chikt. Hvem har sagt, at man ikke kan have en strik på til en rød læbestift? Mit mål var at gøre det behagelige luksuriøst.

"Det er selvfølgelig en form for luksus at gå rundt i et par dyre, pinefulde designerstiletter, men for mig er det en endnu større luksus at være komfortabel, mens man ser godt ud,” siger Molly Egelind.

Kollektionerne er del af et længerevarende samarbejde mellem Mayflower og Molly Egelind. Stay tuned...

 


 

MOLLY FINE, ET GARN DESIGNET AF MOLLY EGELIND

 


LUCYTOPPEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M25

LucyToppen er endnu et pletskud fra Molly. Målet var at designe en top, som så lækker ud og samtidig havde en helt luksuriøs komfort. Det har LucyToppen, for med sin løse pasform er der intet som strammer eller generer – og den gør super nemt at style enhver basisgarderobe. 

Toppen er designet med to brede bindestopper, så du selv kan justere toppens længde. Selve toppen er glatstrikket, men der dannes en fin kontrast til kanter og bindebånd, som er perlestrikkede og giver endnu mere farvespil til de melerede strik.

 

KVALITET
Mayflower Cotton Merino

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
8 - 12 nøgler 

PINDESTØRRELSE
4,5 mm og 5,5 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
17 m på p 5,5 i dobbeltgarn i glatstrik = 10 cm

 

LucyToppen er strikket i to tråde Cotton Merino. Du kan sagtens vælge to farver, som ligger tæt på hinanden, men Molly ønskede at toppen skulle have et kraftigt meleret udtryk, og derfor valgte hun to farver, som lå langt fra hinanden. Det giver en markant effekt, som gør LucyToppen endnu mere unik.


DAIMIVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M24

Molly elsker strikkede veste, og hun drømte især om at designe en vest med knapper. Resultatet af dette ønske blev DaimiVesten, som allerede nu har fået en fast plads i Mollys garderobe og især er elsket på grund af sine mange stylingsmuligheder. 

DaimiVesten er en klassisk vest med et moderne twist i form af en oversize krave. Kraven passer perfekt til Mollys personlige stil, hvor mode ikke må blive for kedeligt, men derimod gerne skal have et legende og sjovt twist. 

 

KVALITET
Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
S - XXL mdr.

FORBRUG
8 - 12 nøgler 

PINDESTØRRELSE
3,5 mm og 4,0 mm rundpind

TILBEHØR
7 knapper

STRIKKEFASTHED
22 m og 29 p i glatstrik på p 4 mm = 10 x 10 cm

 

DaimiVesten er strikket i Mayflower Easy Care Classic, som fås i et bredt farveudvalg. Derfor har Molly valgt at lave to udgaver af vesten. Den første udgave er ensfarvet, mens den anden har to forskellige farver. Hver vest har sit eget helt unikke udtryk – præcis som Molly kan lide det.


RITASWEATER | MOLLY by MAYFLOWER NO. M23

RitaSweateren er et enkelt design, hvor mode og komfort går op i en højere enhed. Den luftige sweater er en smule oversize og helt perfekt til kølige dage, hvor man har ekstra meget behov for lidt ekstra varme og velvære.

Molly har designet RitaSweateren med et enkelt strukturmønster, som både dækker krop og ærmer. Strukturmønsteret er lavet i glat- og vrangstrik, som tilsammen danner det nemt genkendelige mønster, som dækker både bærestykker og ærmer.

 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 8 nøgler 

PINDESTØRRELSE
6,5 mm og 7,0 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
14 m og 18 p i glatstrikning på p 7,0 mm = 10 x 10 cm

 

RitaSweateren er designet i Mayflower Molly Fine, som er en garnkvalitet, der er udviklet af Molly. Garnet er kendetegnet ved at være letspundet uld, som har masser af luftig fylde. Det betyder, at du kan strikke en tyk sweater, som ikke er tung eller klodset. 


MOLLYSROMPER | MOLLY by MAYFLOWER NO. M22

Det var nærmest en selvfølge, at Molly skulle have gang i strikkepindene, da hun blev mor for anden gang. Familieforøgelsen har givet grobund for at kunne udvikle nogle nye babyopskrifter – og dem vil Molly gerne dele med dig. Du kan for eksempel strikke denne skønne babyromper.

Romperen har et flot strukturmønster i dobbelt perlestrik, mens tofarvede striber giver opskriften et ekstra twist. Det giver dig samtidig ekstra mange muligheder for give romperen et personligt præg, når du selv kan vælge din farvesammensætning.

 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca 
el. Mayflower Easy Care Classic.

STØRRELSE
3 - 18 mdr.

FORBRUG
5 - 9 nøgler 

PINDESTØRRELSE
3mm og 3,5 mm rundpind

TILBEHØR
4 knap

STRIKKEFASTHED
24 m i perlestrik på p 3,5 mm = 10 x 10 cm

 

Mollys babyromper kan strikkes i Mayflower Baby Alpaca eller Mayflower Easy Care Classic. Det giver dig ekstra mange valgmuligheder i forhold til farver – og du skal naturligvis samtidig vælge, om du vil gå efter en super lækker romper i alpaka, eller om du hellere vil vælge det praktiske Easy Care Classic i ren uld. 


MOLLYSBABYTÆPPE | MOLLY by MAYFLOWER NO. M21

Et hjemmestrikket babytæppe er efter Mollys mening et must-have, når der kommer en familieforøgelse. Et hjemmestrikket tæppe i lækkert garn er nemlig en helt speciel luksus, som det er svært at finde en erstatning for. Samtidig er det også en fryd at kunne lægge mange timers kærlige tanker i sit håndarbejde, mens man strikker.

Mollys babytæppe emmer af personlighed, og målet har været at skabe et tæppe, som både er et hyggeligt strikkeprojekt og har et skønt resultat. Derfor har Molly designet det fineste babytæppe med et enkelt snoningsmønster, som går igen på hele tæppet. 

 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca 
el. Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
78 x 78 cm

FORBRUG
10 nøgle

PINDESTØRRELSE
4 mm rundpind

STRIKKEFASTHED
25 mm i snoningsmønster, spændt lidt ud, på p 4 mm = 10 x 10 cm

 

Opskriften kan strikkes i enten Mayflower Baby Alpaca eller Mayflower Easy Care Classic. Begge garnkvaliteter vil give dig et skønt og blødt resultatet, som er perfekt til et babytæppe. Bruger du én af disse garnkvaliteter, kan du være helt sikker på, at tæppet får den rigtige størrelse. 


MOLLYSBAMBIHUE - tynd version | MOLLY by MAYFLOWER NO. M20

Mollys første strikkeprojekt nogensinde var en lille babykyse, som hun strikkede, da hun blev mor for første gang. Nu er hun blevet mor igen, og denne gang har hun lavet sit eget bud på en sød babyhue til familiens nyeste medlem.

Bambihuen er ikke til at stå for med sine søde bambiører, som giver huen sit helt eget udtryk. Molly har både designet huen i en tyk og en tynd version. Den tynde version af huen er helt perfekt til overgangsperioderne i foråret og efteråret, hvor der stadig er køligt udenfor, men ikke helt så koldt som om vinteren.
 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca
el. Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
0-12 mdr

FORBRUG
1 - 2 nøgler

PINDESTØRRELSE
3 og 3,5 mm

STRIKKEFASTHED
23 m og 28 p på pind 3,5 mm i retstrik = 10 x 10 cm

 

Huen kan strikkes i to forskellige garnkvaliteter, og du kan selv bestemme, om du helst vil bruge Mayflower Baby Alpaca eller Mayflower Easy Care Classic. Mayflower Baby Alpaca er det luksuriøse valg med alpaka-uld, mens Easy Care Classic giver et godt og blødt resultat i ren uld. Du kan se den tykkere udgave af huen herunder.

 


MOLLYSBAMBIHUE - tyk version | MOLLY by MAYFLOWER NO. M19

Mollys bambihue er ualmindeligt sød med de små ører, som giver huen sin helt egen personlighed. Huen er designet i forbindelse med, at Molly er blevet mor for anden gang. Familiens nyeste medlem skal jo ligge godt og varmt, når der skal soves lur udenfor i barnevognen.

Bambihuen er designet i to versioner, og her har du den tykke version af huen. Den tykke version af bambihuen er især velegnet til brug om vinteren, når der for alvor bliver koldt. Den er dobbelt så tyk som den tyndere version af huen – og garnvalget sikrer, at huen giver en god varme. 
 

KVALITET
Mayflower Baby Alpaca
el. Mayflower Easy Care Classic

STØRRELSE
0-12 mdr

FORBRUG
2 - 3 nøgler

PINDESTØRRELSE
4 og 5 mm

STRIKKEFASTHED
18 m og 28 p i dobbeltgarn på p 5 mm i retstrik = 10 x 10 cm

 

Huen er strikket i to tråde Mayflower Baby Alpaca eller to tråde Mayflower Easy Care Classic, som henholdsvis indeholder alpaka og uld. Begge fibre er dejlig varme, og helt perfekt til vinterbrug, så det er blot en smagssag, om du foretrækker det ene eller det andet. Du finder den tynde udgave er huen herover. 


LALACLUTCH | MOLLY by MAYFLOWER NO. M18

Molly har efterhånden designet en del strikkeopskrifter for Mayflower, og nu har hun også langt om længe designet sin første hækleopskrift.  Mange har efterspurgt en hækleopskrift fra Molly, så vi har glædet os ekstra meget til at dele denne opskrift.

Mollys LalaClutch er en enkel og moderne lille taske med boblemasker, som giver en flot struktur. Den er nem at hækle, men du har samtidig gode muligheder for at tilpasse tasken til din smag ved at vælge din yndlingsfarve og eventuelt en anden type af knap til tasken.
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
16 x 24 cm

FORBRUG
2 nøgle Molly Fine

NÅLESTØRRELSE
6 mm

TILBEHØR
1 knap

Den flotte LalaClutch er hæklet i Molly Fine, som er perfekt til projektet. Det er altid vigtigt at få skabet struktur, når man hækler tasker, og det opnås med Molly Fine. På den måde kan tasken holde formen og forblive pæn i brug. 


CLOUDYCARDIGANEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M17  

CloudyCardiganen er en endnu en kreativ kreation fra Molly, som ønskede at skabe en flot og moderne cardigan med raglan-teknik. 

Ved første øjekast kan CloudyCardiganen virke meget traditionel, men ryggen gemmer på en lille overraskelse i form af en lille sky. Skyen giver cardiganen et legesygt og humoristisk twist, som Molly elsker at have i sine designs. 
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
7 - 9 nøgle Molly Fine

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
14 m og 18 p i glatstrikning på p 7 = 10 x 10 cm

CloudyCardiganen er strikket i Molly Fine, og i denne opskrift får du mulighed for at kombinere to forskellige farver fra det lækre farveudvalg. Også i dette design kan du nyde garnets naturlige lethed, som giver en tyk og blød cardigan med masser af varme. 


 

 


CLOUDYCARDIGANEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M17  

CloudyCardiganen er en endnu en kreativ kreation fra Molly, som ønskede at skabe en flot og moderne cardigan med raglan-teknik. 

Ved første øjekast kan CloudyCardiganen virke meget traditionel, men ryggen gemmer på en lille overraskelse i form af en lille sky. Skyen giver cardiganen et legesygt og humoristisk twist, som Molly elsker at have i sine designs. 
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
7 - 9 nøgle Molly Fine

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
14 m og 18 p i glatstrikning på p 7 = 10 x 10 cm

CloudyCardiganen er strikket i Molly Fine, og i denne opskrift får du mulighed for at kombinere to forskellige farver fra det lækre farveudvalg. Også i dette design kan du nyde garnets naturlige lethed, som giver en tyk og blød cardigan med masser af varme. 


JANEVEST | MOLLY by MAYFLOWER NO. M16

JaneVesten eller JaneSweateren er i virkeligheden to opskrifter i én. Her har Molly skabt en mulighed for at du selv kan vælge, om du vil have en vest eller sweater – og vi synes, at begge muligheder er fristende.

Designet har stor fokus på snoningsteknik, og der anvendes flere forskellige typer af snoninger til at give vesten eller sweateren et helt karakteristisk look. Samtidig får den klassiske strikketeknik en moderne genkomst, for der er bestemt intet kedeligt ved Mollys design. 
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 10 nøgle Molly Fine

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
14 m og 19 p på pind 7 = 10 x 10 cm

Molly Fine kommer virkelig til sin ret i denne opskrift. Garnet er perfekt til strukturstrik, hvis man ønsker et kraftigt og tydeligt snoningsmønster uden at få en tung vest eller sweater. Kun letspundet uld kan give den perfekte kombination af luftighed og tydelig struktur – og så skal der kun bruges 6-8 nøgler. 

 


MINNIEBLUSE | MOLLY by MAYFLOWER NO. M15  

MinnieBlusen er en enkel og nem bluse, som passer perfekt til Mollys ønske om at forene luksus og komfort i en højere enhed.  

Blusens enkle design får et lille twist i form af trekvartærmer med puffede skuldre, som fuldendes af en bred ribkant i bunden af ærmet. Et nemt og hurtigt strikkeprojekt - og et godt Molly-projekt til den mindre øvede strikker. 
 

KVALITET
Mayflower Molly Fine

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 8 ngl Molly Fine

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
14 m på p 7 = 10 cm

MinnieBluse er kraftig, men let. Den er strikket i Molly Fine, og det letspunde uld hjælper blusen med at bevare en lethed, der ikke fås med andet uldgarn. Molly har lagt navn til og hjulpet med at udvikle Molly Fine, så det er ikke sært, at det allerede nu er én af hendes fortrukne garnkvaliteter. 


FLORACARDIGANEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M14  

FloraCardiganen er feminin cardigan, hvor Molly især har haft fokus på at skabe et design med mange fine detaljer med hulmønsterteknik. 

Cardianen er designet med et smukt og klassisk hulmønster, som går igen på hele cardiganen. Her skabes der samtidig kontrast til den retstrikkede krave – og til cardiganens ærmekanter og bund, hvor der både anvendes hulmønster og retstrik. 

KVALITET
Mayflower Easy Care
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
4 - 6 nøgle Easy Care
7 - 11 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
6 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
13 m og 18 p i glatstrikning på p 7 = 10 x 10 cm

FloraCardiganen er strikket i to tråde Super Kid Silk og én tråd Easy Care. Tilsammen giver denne garnkombination en lækker cardigan, som har et fluffy skær og holder formen perfekt. 


BITTENJAKKEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M13

BittenJakken er indbegrebet af luksus og komfort med sine eksklusive materialer og løse pasform. Jakken er vidunderligt blød – og så kan den bruges hele året rundt.

Jakkens enkle design, farvevalg og løse pasform giver et moderne look. Samtidig er den strikket i patentstrik, der giver jakken et smukt og naturligt strukturmønster, som Molly også har brugt på flere af sine andre designs. 
 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
XS - XXL

FORBRUG
12 - 17 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
4 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
9,5 m i patenstrik p 8 mm = 10 cm

BittenJakken er strikket i tre tråde af det vidunderlige Mayflower Super Kid Silk, som er en skøn forening af mohair og silke. Denne kombination gør BittenJakken vidunderligt let, luftig og ikke mindst blød, så den er en fryd at have på.


LINASWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M12  


LinaSweateren har et enkelt og moderne design, som gør den perfekt til enhver garderobe. Sweateren er designet til at være en smule oversize med ekstra vidde, hvilket passer helt overens med Mollys personlige stil.

Denne sweater er resultatet af stor efterspørgsel på en lækker basissweater, som er designet af Molly. Samtidig giver denne opskrift også en spændende og sjov strikkeoplevelse, da Molly har været kreativ med strikketeknikker for at give sweateren det helt rigtige look. 
 

KVALITET
Mayflower New Sky

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
6 - 8 nøgle New Sky

PINDESTØRRELSE
5 og 6 mm

STRIKKEFASTHED
16 m på p 6 mm = 10 cm

Sweateren er strikket i Mayflower New Sky, som består af alpaka, uld og nylon. Tilsammen giver disse fibre en luftig og vamset garnkvalitet, som er vidunderligt blød og meget komfortabel. 


INGACARDIGANEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M11  

Ingacardiganen er et bud på en klassisk og smuk cardigan, som kan benyttes hele året rundt. Designet er lavet med ballonærmer, som skaber et moderne look.

Molly har designet cardiganen, så den strikkes med én tråd New Sky og én tråd  Super Kid Silk. Ved at kombinere de to garnkvaliteter får denne cardigan et luftigt og vamset udtryk. 

KVALITET
Mayflower New Sky
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
5 - 8 nøgle New Sky
3 - 6 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
10 m i patenstrik med 1 trad i hver kvalitet på p 7 mm = 10 cm

IngaCardiganen er strikket i den flotteste patentstrik, hvilket giver denne cardigan et elegant udtryk, med sit smukke og enkle mønster. 


HANNEPOLOEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M10

HannePoloen er den skønneste nyfortolkning af den klasssiske polo. De korte pufærmer skaber et romantisk look, som bliver understreget af det enkle farvevalg.  

Denne polo har Molly valgt at designe med én tråd Cotton Merino Classic og én tråd Super Kid Silk. Denne kombination skaber et lækkert og luftigt udtryk, perfekt til sommeren.

KVALITET
Mayflower Cotton Merino Classic
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
4 - 6 nøgle Cotton Merino Classic
5 - 7 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5, 7 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
11 m i glatstrik med 2 tråde Super Kid Silk + 1 tråd Cotton Merino Classic på p 8 = 10 cm

Hanne Poloen skaber et eklskusivt og elegant udtryk, som gør sig perfekt, når den står på havefester og andre sommeraktiviteter. Kombinationen mellem de to garntyper er med til at skabe en polo, som gør at den ikke bliver for varm, men samtidig er tilpas lun til den lidt kølige dage. 


ELLIMINIVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M09

Elliminivesten er den sødeste lille børnevest strikket i Mayflower Super Kid Silk. 

Molly har designet en miniversion af ElliVesten, som har det samme elegante og enkle look, som gør sig perfekt over alt lige fra trøjer til kjoler. 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
4 - 7 år

FORBRUG
3 - 6 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5 og 6 mm

STRIKKEFASTHED
13 m i glatstrikning med 3 tråde på p 6 = 10 cm

Elliminivesten er strikket i tre tråde Mayflower Super Kid Silk, hvilket giver en luftig og behagelig vest, som samtidig har en lun effekt, som gør sig perfekt til den danske sommer. 

Dette design kan laves i mange forskellige varianter, alt efter om der ønskes et ensfarvet, meleret eller stribet udtryk. 


ELLIVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M08

Ellivesten er et vidunderligt enkelt og eksklusivt design fra Molly Egelind, som giver et utal af muligheder i form af farver og kombinationer.  

Molly har designet Ellivesten i fire tråde Mayflower Super Kid Silk, hvilket giver en virkelig blød og luftig vest, som alle vil elske at have på. 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - 2XL

FORBRUG
Model 1: 8 - 12 nøgle Super Kid Silk
Model 2: 6 - 10 nøgler Super Kid Silk 
Model 3: 6 - 10 nøgler Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
7 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
11 masker i glatstrikning med 4 tråde på p 8 = 10 cm

Ellivesten giver et hav af muligheder, da denne kan sammensættes præcis som du ønsker det. De fire tråde Super Kid Silk giver dig mulighed for at strikke både en ensfarvet, en meleret og en stribet vest ud fra samme opskrift. 

Opskriften indeholder vejledning til at lave tre forskellige modeller - henholdsvis en ensfarvet, en meleret og en stribet version. Dette design er også perfekt at strikke, hvis man gerne vil have brugt sine Super Kid Silk rester. 


FREJABARETTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M07

Frejabaretten er en strikket nyfortolkning af den klassiske uldbaret, som findes overalt i Frankrig. 

Molly har designet baretten, så den strikkes med én tråd Easy Care og én tråd Super Kid Silk. Ved at kombinere de to garnkvaliteter er det muligt at give hatten den perfekte tyngde, så den er nem at style.

KVALITET
Mayflower Easy Care
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
One-size

FORBRUG
1 nøgle Easy Care
1 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
3 og 3,5 mm

STRIKKEFASTHED
24 masker på ind 3,5 mm = 10 cm

Frejabaretten har et eksklusivt udseende, der stammer fra kombinationen af de to garnkvaliteter. Farvemæssigt får hatten et meleret look ved at kombinere to forskellige tråde, og derudover giver Super Kid Silk også baretten et let fluffy udseende, fordi garnet består af mohair og silke.

Denne baret har en særdeles god parform og sidder godt på hovedet. Den kan formes på mange forskellige måder, hvilket giver uendeligt mange muligheder for styling.


IDAVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M06

Idavesten blev modtaget med storm, da Molly Egelind selv bar den i Go' Morgen Danmark på TV2.

Vesten er lavet med henblik på at kombinere mode og komfort. Den er behageligt luksuriøs at have på takket være sin løse pasform, som understreges af den lange slids i siderne af vesten.

KVALITET
Mayflower New Sky 
Mayflower Easy Care

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
5-7 nøgler New Sky 
3-5 nøgler Easy Care

PINDESTØRRELSE
9 og 10 mm

STRIKKEFASTHED
10 m patent på pind 9 mm = 10 cm

 

Idavesten er strikket i én tråd Easy Care og én tråd New Sky for at give vesten et luftigt og let udseende, der komplimenterer pasformen. Derudover er vesten patentstrikket, hvilket giver en fyldig struktur og tilføjer mere taktilitet.

Der er mange muligheder for at tilpasse Idavesten til din unikke smag. Molly har for eksempel valgt at strikke vest og kant i to forskellige farver for at skabe kontrast. 
 


PELLESWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M05

Pellesweateren er Mollys først strikkeopskrift, der også er til mænd. Sweateren er unisex, hvilket afspejles i sweaterens enkle design. 

I denne opskrift har Molly eksperimenteret med vendestrik, og der anvendes german short row’s til sweaterens flotte og unikke bærestykke, der understreger dens enkle look.
 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
8-13 nøgler

PINDESTØRRELSE
9 og 10 mm el. 10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker på pind 12 = 10 cm

Selve sweateren er strikket i Mayflower Molly, der er en garnkvalitet, som er designet af Molly. Mayflower Molly er en meget kraftig type af garn, hvilket gør Pellesweateren til et ekstra hurtigt strikkeprojekt, da den strikkes på pind 10 mm og 12 mm. 

Pellesweateren er det perfekte projekt til en øvet strikker, som gerne vil prøve en sjov og anderledes strikketeknik og samtidig få et fantastisk og eksklusivt resultat. 


ALVAVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M04

Alvavesten er en unik opskrift, som for alvor demonsterer de mange muligheder, som fås med kvaliteten Mayflower Molly.

Denne vest er strikket med en bred snoning ned langs vestens forside. Derudover er der også tilføjet ekstra detaljer i form af ribstrik omkring vestens ærmer, som tilføjer ekstra struktur og får ærmerne til at træde tydligere frem. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
3-4 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Der anvendes snoninger i mange strikkeopskrifter, og det kan være en udfordrende teknik for nye strikkere. I denne strikkeopskrift er der en enkel snoning, og det kraftige garn gør det nemt for uerfarne strikkere at kaste sig over denne teknik.

Garnkvaliteten fremhæver vestens mange detaljer, og samtidig kan de utålmodige glæde sig over, at de kan strikke en vest på rekordtid.


RUTHSWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M03

Ruthsweateren er en klassisk sweater med raglansærmer, som dog har det unikke twist, at den er strikket i det kraftige Molly-garn.

Garnkvaliteten giver sweateren et moderne look, og det kraftige garn er især med til at fremhæve sweaterens enkle opbygning, hvor der især er fokus på raglansærmerne og skønheden i de enkelte masker. . 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
7-9 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Mayflower Molly er en unik og ekstra chunky garnkvalitet, som især er oplagt at bruge for begyndere. Denne opskrift er især oplagt, hvis du gerne vil prøve at strikke en sweater med raglansærmer for første gang.

Hvis du gerne vil strikke en hurtig sweater, er dette den perfekte opskrift for dig. 

 


WINNIEJAKKEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M02

Winniejakken er en flot cardigan, som er strikket ud i ét. Jakken er strikket i skiftevis glatstrik og rib, hvilket giver en unik stribeeffekt, der tilføjer en stor detaljerighed til den færdige cardigan.

Denne cardigan er lavet uden knapper ned foran for at give den et moderne look. Samtidig er den også enormt behagelig, og den varme garnkvalitet i 100 procent ren uld gør den perfekt til en kølig dag. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
6-8 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Jakkens flotte stribemønster i glatstrik og rib er flot og kan se udfordrende ud, men der er tale om en begyndervenlig opskrift, som de fleste nye strikkere kan klare. 

Garnkvalitetens tykkelse gør det nemt at hurtigt at strikke denne cardigan, du vil især kunne glæde dig over de flotte stribedetaljer, som træder tydeligt frem. 


CARLASWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M01 

Carlasweater er designet i en klassisk og elegant glatstrik, som giver et ensartet udtryk gennem hele sweateren. Sweateren strikkes nedefra og op, og den er designet med raglanærmer. 

Ærmerne på dette design har ekstra stor vidde, som giver løse og fyldige ærmer, hvilket er med til at give det enkle design et moderne udtryk. Kanterne på ærme, hals og trøje strikkes i rib. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
7-10 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Denne opskrift er perfekt for nybegyndere inden for strik, da sweateren er strikke ud i ét. Dermed er der ingen eftermontering, og opskriften er nem at gå til. 

Garnets tykkelse er med til at fremme strikkeprocessen, da maskerne ses tydeligt i denne garnkvalitet, og projektet tager hurtigt form.


 

 

 

 

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.