Dansk
Nyhedsbrev

 


 


 

 

 

 

 

 

Molly by Mayflower - Et samarbejde med Molly Egelind 

Mayflower har lukket skuespiller Molly Egelind ind i sit kreative strikkeværksted, og sammen har de skabt en kollektion af garn og strikkeopskrifter.

Både garn og strikkeopskrifter er designet til at gøre strikkearbejdet så overskueligt, at selv utålmodige strikkere kan være med - uden at gå på kompromis med looket.

I oktober 2019 udkom de første opskrifter i kollektionen Molly by Mayflower. Disse er blevet efterfulgt af nye opskrifter, hvor Molly har valgt blandt sine favoritter af Mayflowers mange forskellige garnkvaliteter. 

Der er stor variation i de nye kollektioner, som blandt andet inkluderer en baret og en barnevest, hvilket demonterer Mollys store alsidighed som strikkedesigner. 

 

Molly har brugt sin sans for strik og mode til at designe de nye og unikke opskrifter, hvor især kvalitet og luksus er i fokus.

“Jeg har fokuseret på, at det skal være behageligt og ungt, friskt og chikt. Hvem har sagt, at man ikke kan have en strik på til en rød læbestift? Mit mål var at gøre det behagelige luksuriøst.

"Det er selvfølgelig en form for luksus at gå rundt i et par dyre, pinefulde designerstiletter, men for mig er det en endnu større luksus at være komfortabel, mens man ser godt ud,” siger Molly Egelind.

Kollektionerne er del af et længerevarende samarbejde mellem Mayflower og Molly Egelind. Stay tuned...

 


 

MAYFLOWER MOLLY ER VOKSET MED 8 NYE FARVER, OG BESTÅR DERFOR AF I ALT 16 FLOTTE FARVER! 

 


INGACARDIGANEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M11  

Ingacardiganen er et bud på en klassisk og smuk cardigan, som kan benyttes hele året rundt. Designet er lavet med ballonærmer, som skaber et moderne look.

Molly har designet cardiganen, så den strikkes med én tråd New Sky og én tråd  Super Kid Silk. Ved at kombinere de to garnkvaliteter får denne cardigan et luftigt og vamset udtryk. 

KVALITET
Mayflower New Sky
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
5 - 8 nøgle New Sky
3 - 6 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5 og 7 mm

STRIKKEFASTHED
10 m i patenstrik med 1 trad i hver kvalitet på p 7 mm = 10 cm

IngaCardiganen er strikket i den flotteste patentstrik, hvilket giver denne cardigan et elegant udtryk, med sit smukke og enkle mønster. 


HANNEPOLOEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M10

HannePoloen er den skønneste nyfortolkning af den klasssiske polo. De korte pufærmer skaber et romantisk look, som bliver understreget af det enkle farvevalg.  

Denne polo har Molly valgt at designe med én tråd Cotton Merino Classic og én tråd Super Kid Silk. Denne kombination skaber et lækkert og luftigt udtryk, perfekt til sommeren.

KVALITET
Mayflower Cotton Merino Classic
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - XXL

FORBRUG
4 - 6 nøgle Cotton Merino Classic
5 - 7 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5, 7 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
11 m i glatstrik med 2 tråde Super Kid Silk + 1 tråd Cotton Merino Classic på p 8 = 10 cm

Hanne Poloen skaber et eklskusivt og elegant udtryk, som gør sig perfekt, når den står på havefester og andre sommeraktiviteter. Kombinationen mellem de to garntyper er med til at skabe en polo, som gør at den ikke bliver for varm, men samtidig er tilpas lun til den lidt kølige dage. 


ELLIMINIVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M09

Elliminivesten er den sødeste lille børnevest strikket i Mayflower Super Kid Silk. 

Molly har designet en miniversion af ElliVesten, som har det samme elegante og enkle look, som gør sig perfekt over alt lige fra trøjer til kjoler. 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
4 - 7 år

FORBRUG
3 - 6 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
5 og 6 mm

STRIKKEFASTHED
13 m i glatstrikning med 3 tråde på p 6 = 10 cm

Elliminivesten er strikket i tre tråde Mayflower Super Kid Silk, hvilket giver en luftig og behagelig vest, som samtidig har en lun effekt, som gør sig perfekt til den danske sommer. 

Dette design kan laves i mange forskellige varianter, alt efter om der ønskes et ensfarvet, meleret eller stribet udtryk. 


ELLIVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M08

Ellivesten er et vidunderligt enkelt og eksklusivt design fra Molly Egelind, som giver et utal af muligheder i form af farver og kombinationer.  

Molly har designet Ellivesten i fire tråde Mayflower Super Kid Silk, hvilket giver en virkelig blød og luftig vest, som alle vil elske at have på. 

KVALITET
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
S - 2XL

FORBRUG
Model 1: 8 - 12 nøgle Super Kid Silk
Model 2: 6 - 10 nøgler Super Kid Silk 
Model 3: 6 - 10 nøgler Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
7 og 8 mm

STRIKKEFASTHED
11 masker i glatstrikning med 4 tråde på p 8 = 10 cm

Ellivesten giver et hav af muligheder, da denne kan sammensættes præcis som du ønsker det. De fire tråde Super Kid Silk giver dig mulighed for at strikke både en ensfarvet, en meleret og en stribet vest ud fra samme opskrift. 

Opskriften indeholder vejledning til at lave tre forskellige modeller - henholdsvis en ensfarvet, en meleret og en stribet version. Dette design er også perfekt at strikke, hvis man gerne vil have brugt sine Super Kid Silk rester. 


FREJABARETTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M07

Frejabaretten er en strikket nyfortolkning af den klassiske uldbaret, som findes overalt i Frankrig. 

Molly har designet baretten, så den strikkes med én tråd Easy Care og én tråd Super Kid Silk. Ved at kombinere de to garnkvaliteter er det muligt at give hatten den perfekte tyngde, så den er nem at style.

KVALITET
Mayflower Easy Care
Mayflower Super Kid Silk

STØRRELSE
One-size

FORBRUG
1 nøgle Easy Care
1 nøgle Super Kid Silk

PINDESTØRRELSE
3 og 3,5 mm

STRIKKEFASTHED
24 masker på ind 3,5 mm = 10 cm

Frejabaretten har et eksklusivt udseende, der stammer fra kombinationen af de to garnkvaliteter. Farvemæssigt får hatten et meleret look ved at kombinere to forskellige tråde, og derudover giver Super Kid Silk også baretten et let fluffy udseende, fordi garnet består af mohair og silke.

Denne baret har en særdeles god parform og sidder godt på hovedet. Den kan formes på mange forskellige måder, hvilket giver uendeligt mange muligheder for styling.


IDAVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M06

Idavesten blev modtaget med storm, da Molly Egelind selv bar den i Go' Morgen Danmark på TV2.

Vesten er lavet med henblik på at kombinere mode og komfort. Den er behageligt luksuriøs at have på takket være sin løse pasform, som understreges af den lange slids i siderne af vesten.

KVALITET
Mayflower New Sky 
Mayflower Easy Care

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
5-7 nøgler New Sky 
3-5 nøgler Easy Care

PINDESTØRRELSE
9 og 10 mm

STRIKKEFASTHED
10 m patent på pind 9 mm = 10 cm

 

Idavesten er strikket i én tråd Easy Care og én tråd New Sky for at give vesten et luftigt og let udseende, der komplimenterer pasformen. Derudover er vesten patentstrikket, hvilket giver en fyldig struktur og tilføjer mere taktilitet.

Der er mange muligheder for at tilpasse Idavesten til din unikke smag. Molly har for eksempel valgt at strikke vest og kant i to forskellige farver for at skabe kontrast. 
 


PELLESWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M05

Pellesweateren er Mollys først strikkeopskrift, der også er til mænd. Sweateren er unisex, hvilket afspejles i sweaterens enkle design. 

I denne opskrift har Molly eksperimenteret med vendestrik, og der anvendes german short row’s til sweaterens flotte og unikke bærestykke, der understreger dens enkle look.
 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
8-13 nøgler

PINDESTØRRELSE
9 og 10 mm el. 10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker på pind 12 = 10 cm

Selve sweateren er strikket i Mayflower Molly, der er en garnkvalitet, som er designet af Molly. Mayflower Molly er en meget kraftig type af garn, hvilket gør Pellesweateren til et ekstra hurtigt strikkeprojekt, da den strikkes på pind 10 mm og 12 mm. 

Pellesweateren er det perfekte projekt til en øvet strikker, som gerne vil prøve en sjov og anderledes strikketeknik og samtidig få et fantastisk og eksklusivt resultat. 


ALVAVESTEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M04

Alvavesten er en unik opskrift, som for alvor demonsterer de mange muligheder, som fås med kvaliteten Mayflower Molly.

Denne vest er strikket med en bred snoning ned langs vestens forside. Derudover er der også tilføjet ekstra detaljer i form af ribstrik omkring vestens ærmer, som tilføjer ekstra struktur og får ærmerne til at træde tydligere frem. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
3-4 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Der anvendes snoninger i mange strikkeopskrifter, og det kan være en udfordrende teknik for nye strikkere. I denne strikkeopskrift er der en enkel snoning, og det kraftige garn gør det nemt for uerfarne strikkere at kaste sig over denne teknik.

Garnkvaliteten fremhæver vestens mange detaljer, og samtidig kan de utålmodige glæde sig over, at de kan strikke en vest på rekordtid.


RUTHSWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M03

Ruthsweateren er en klassisk sweater med raglansærmer, som dog har det unikke twist, at den er strikket i det kraftige Molly-garn.

Garnkvaliteten giver sweateren et moderne look, og det kraftige garn er især med til at fremhæve sweaterens enkle opbygning, hvor der især er fokus på raglansærmerne og skønheden i de enkelte masker. . 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XL

FORBRUG
7-9 nøgler

PINDESTØRRELSE
12 og 15 mm

STRIKKEFASTHED
6 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Mayflower Molly er en unik og ekstra chunky garnkvalitet, som især er oplagt at bruge for begyndere. Denne opskrift er især oplagt, hvis du gerne vil prøve at strikke en sweater med raglansærmer for første gang.

Hvis du gerne vil strikke en hurtig sweater, er dette den perfekte opskrift for dig. 

 


WINNIEJAKKEN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M02

Winniejakken er en flot cardigan, som er strikket ud i ét. Jakken er strikket i skiftevis glatstrik og rib, hvilket giver en unik stribeeffekt, der tilføjer en stor detaljerighed til den færdige cardigan.

Denne cardigan er lavet uden knapper ned foran for at give den et moderne look. Samtidig er den også enormt behagelig, og den varme garnkvalitet i 100 procent ren uld gør den perfekt til en kølig dag. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
6-8 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Jakkens flotte stribemønster i glatstrik og rib er flot og kan se udfordrende ud, men der er tale om en begyndervenlig opskrift, som de fleste nye strikkere kan klare. 

Garnkvalitetens tykkelse gør det nemt at hurtigt at strikke denne cardigan, du vil især kunne glæde dig over de flotte stribedetaljer, som træder tydeligt frem. 


CARLASWEATEREN | MOLLY by MAYFLOWER NO. M01 

Carlasweater er designet i en klassisk og elegant glatstrik, som giver et ensartet udtryk gennem hele sweateren. Sweateren strikkes nedefra og op, og den er designet med raglanærmer. 

Ærmerne på dette design har ekstra stor vidde, som giver løse og fyldige ærmer, hvilket er med til at give det enkle design et moderne udtryk. Kanterne på ærme, hals og trøje strikkes i rib. 

KVALITET
Mayflower Molly

STØRRELSE
S-XXL

FORBRUG
7-10 nøgler

PINDESTØRRELSE
10 og 12 mm

STRIKKEFASTHED
7 masker x 9 rækker = 10 x 10 cm

Denne opskrift er perfekt for nybegyndere inden for strik, da sweateren er strikke ud i ét. Dermed er der ingen eftermontering, og opskriften er nem at gå til. 

Garnets tykkelse er med til at fremme strikkeprocessen, da maskerne ses tydeligt i denne garnkvalitet, og projektet tager hurtigt form.


 

 

 

 

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.