2018 v.1.0 Waterlily Sweater

Waterlily Sweater er et smukt og enkelt design med et bemærkelsesværdigt bærestykke, som har navngivet sweateren. Bærestykket er nemlig udformet med et stjernemønster som den primære inspiration. 

Sweateren er strikke oppefra og ned, hvor udtagningerne laves med et regelmæssigt hulmønster for at skabe illusionen af en blomst med stjerneform. Blomsten fremhæves yderligere af en smuk kant med snoningsmasker, som danner grænser mellem bærestykke og resten af blusen. For at skabe yderligere kontrast er bærestykket desuden vrangstrikket, mens resten af trøjen er glatstrikket. 

Waterlily Sweater er strikket i én tråd Easy Care og to tråde Super Kid Silk, som tilsammen giver en vidunderlig blanding af uld, mohair og silke. Fiberkombinationen er fantastisk blød, men derudover giver Super Kid Silk også en uforlignelig lethed, der fremhæver sweaterens elegante konstruktion med det smukke bærestykke og luftige ballonærmer. 

Denne opskrift er et godt valg, hvis du ønsker at strikke en enkel sweater med smukke detaljer, hvor du får lov at arbejde med nogle forskellige strikketeknikker. Som en ekstra bonus er sweateren også monteringsfri, da den er strikket top-down.

Opskriften er naturligvis gratis, og du kan hente den på linket lige herunder.

Rigtig god fornøjelse!