2011c v.1,0 Viola Sweater - Elba Style

Viola sweateren er en flot kombination af lækker komfort og smukt strikkedesign. En enkel sweater med brede kanter i dobbeltrib og et rigtig flot bærestykke.

Sweateren strikkes nedefra og op i glatstrik. Ærmerne strikkes for sig selv og strikkes derefter direkte på sweateren. Derfor er den også helt monteringsfri og dejlig nem at gå til. Den enkle sweater har et bemærkelsesværdigt bærestykke med et flot hulmønster, som passer helt perfekt til det luftige garn, idet hulmønsteret får en flot og kraftig struktur. 

Viola Sweater - Elba Style er strikket i tre tråde Mayflower Elba. Fibrene giver masser af blød volumen til sweateren, ligesom den også føles let og luftig.

Viola sweateren er et oplagt projekt, hvis du gerne vil lave en monteringsfri sweater, som strikkes nedefra. Det enkle hulmønster på bærestykket er det mest udfordrende element, men du behøver ikke at være strikkeekspert for at kunne strikke denne sweater.

Vores populære Viola Sweater findes efterhånden i mange forskellige udgaver. Du kan fx finde Viola sweater i den oprindelige udgave her, en børneudgave her og en New Sky Light Style her.