2057b v.1,0 Vibe Cardigan - New Sky Light Style

Vibe cardigan er en helt eminent flot cardigan med et lækkert, skiftende mønster, som er designet med en kort pasform. Garnvalget og mønstrene giver tilsammen en cardigan med en dejlig fylde og struktur. Cardiganen strikkes nemlig i strukturmønster hele vejen igennem.

Vibe cardigan strikkes oppefra og ned. Først strikkes rygstykket ned til ærmegabene. Derefter strikkes forstykkerne ned til ærmegabene, hvorefter alle delene samles, og den nederste del af kroppen strikkes færdig. I ærmegabene strikkes masker op til ærmer, som strikkes i det samme mønster fra top til bund. Forstykker og rygstykke strikkes derimod i forskellige mønstre, som løbende skifter, hvilket giver en flot effekt. Mønstrene består af ret- og vrangmønstrene, og diagrammer leder dig godt igennem opskriften.

Cardiganen strikkes med en kombination af 2 tråde: 1 tråd Mayflower New Sky Light og 1 tråd Mayflower Easy Care, og denne kombination kan noget helt særligt. Resultatet er en virkelig blød, vamset og varm cardigan med en fast struktur. Din cardigan bliver derfor virkelig skøn og kan bruges året rundt.

Strik med 2 tråde betyder, at du kan lege med farver og nuancer og give din cardigan et meleret udtryk, hvis du kombinerer garn i forskellige nuancer. Resultatet er en cardigan med et flot farvespil, ligesom en helt ensfarvet cardigan med garner i samme nuance lader mønstrene tale for dem selv.

Strik også Vibe cardigan i det fyldige og bløde Mayflower Rimini, som giver din cardigan en helt naturlig melering på grund af garnets opbygning. Find opskriften her.