2105 v.1,1 Valby sweater

Valby sweateren har en bred og meget markant, ternet krave, som skiller sig ud og gør sweateren til helt sin egen. Du vil elske at putte dig i den bløde krave, hvor ternene går helt ned over skuldrene.

Sweateren strikkes oppefra og ned. Du starter derfor med den ternede krave, hvorefter kroppen strikkes færdig, mens ærmemaskerne hviler. Til sidst strikkes ærmerne.

Valby sweateren strikkes i det vidunderligt bløde og fluffy Mayflower New Sky. Du får derfor en virkelig behagelig og let sweater, som er skøn at bruge på kølige dage. Sæt farverne sammen efter dit eget humør, og lav en sweater med enten et afdæmpet eller et farverigt udtryk. Under alle omstændigheder bliver den dejligt blød og lækker at have på.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 74, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 71. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.