MM23 v.1,0 TuesdayTurtleneck

TuesdayTurtleneck har en klassisk opbygning og et virkelig flot bærestykke, hvor der er brugt en anden farve og et mønster, som får sweateren til at skille sig ud fra mængden.

Sweateren strikkes topdown i glatstrik og med udtagninger i bærestykket. Bærestykket strikkes efter diagram og med 2 farver, og hvis du blot følger diagrammet, er du sikker på at komme godt igennem mønsteret. Når bærestykket er strikket, skal ærmemaskerne hvile, mens resten af sweateren strikkes færdig. Ærmerne og den nederste kant på sweateren strikkes i rib, ligesom der til sidst strikkes masker op til en ombukket halskant i rib.

TuesdayTurtleneck strikkes i Mayflower Easy Care Classic Tweed, som er en lækker uldblanding med flotte tweednister. Tweednisterne giver garnet ekstra blødhed og karakter og ikke mindst et fint farvespil med dybde. Mønsteret i bærestykket strikkes i det ensfarvede uldgarn Mayflower Easy Care Classic, som har samme strikkefasthed og løbelængde. Du kan derfor også vælge at bytte om på garnerne og strikke en sweater uden tweednister og i stedet bruges tweedgarn i mønsteret. Med TuesdayTurtleneck har du derfor mulighed for at lave mange fine kombinationer efter eget valg.

Men uanset garnvalget er du sikker på at få en virkelig dejlig og behagelig sweater, som du kan bruge året rundt. Den isolerende uld er nemlig både lun og åndbar og lader din krop ånde. Så din fine TuesdayTurtleneck får ikke bare lov til at lægge i skabet.