2116 v.1.0 Sif bluse

Sif blusen har en klassisk opbygning med topdown. Bærestykket strikkes med et virkelig smukt mønster efter diagram, og alle kanter strikkes i rib. Blusen strikkes i glatstrik.

Sif blusen har en uovertruffen blødhed, som kommer fra garnet Mayflower Amadora, som er håndfarvet merinould i rigtig høj kvalitet. Garnet har et naturligt spil i farverne, hvilket giver den glatstrikkede bluse et flot spil i nuancerne og farvedybden. Garnet sørger tilmed også for at gøre blusen enormt behagelig og dejlig at have på.

OBS: Ved håndfarvet garn kan der være store farveforskelle mellem de enkelte lots, og der kan også være farveforskel på nøglerne, selvom du bruger garn fra den samme indfarvning. Sørg derfor for at have indkøbt garn nok til dit strikkeprojekt. For at undgå bratte overgange mellem nøglerne anbefaler vi, at du gør følgende for at få en mere glidende overgang mellem overgangen til et nyt nøgle: Når du nærmer dig enden på dit garnnøgle, starter du på det nye nøgle lidt før. Strik fx 1-2 omgange med det nye nøgle, dernæst med det gamle, skift igen til det nye nøgle og fortsæt på denne måde, indtil dit gamle nøgle er brugt op. Det fjerner ikke forskellen, men det udjævner overgangen mellem nøglerne lidt mere.