2014c v.1,0 Rebild Cardigan - Easy Care Classic Style

Med denne vamsede og fyldige cardigan er du sikker på at kunne holde varmen, samtidig med at du ser fabelagtig ud, da trøjen har de flotteste ribdetaljer. Rebild cardigan strikkes oppefra og ned med vendepinde.

I bærestykket strikkes skulderudtagninger, hvor ribmønstret fortsætter ned langs ærmerne og skaber en flot kontrast til resten af trøjen, som strikkes i glatstrik. For enden af ærmerne øges ribmønstret gradvist, hvilket resulterer i et flot trekantet ribmønster, som får Rebild cardigan til at skille sig ud fra andre strikkede cardigans. Ærmerne har en flot balloneffekt. Det samme ribstrikkede trekantmønster forenden af ærmerne strikkes også nederst på trøjen, hvilket både skaber en god sammenhæng og samtidig også giver trøjen en rigtig flot og detaljeret afslutning. Til sidst monteres trøjen med store knapper efter eget valg.

Den vamsede og bløde fyldighed i Rebild cardigan kommer fra garnet, da trøjen strikkes i én tråd Mayflower Easy Care Classic og én tråd Mayflower Super Kid Silk. Easy Care Classic er den mellemste tykkelse i den bløde og uldne Easy Care-serie, og tweednisterne tilfører garnet og den færdige cardigan lidt ekstra på udtrykket og en flot meleret nuance.

Super Kid Silk giver til det lækre mohair-look. Kombinationen af de to garnfibre giver Rebild Cardigan en fantastisk fylde, blødhed og let tyngde. Trøjen føles enormt behagelig at have på og kan både bruges på en kold vinterdag eller som alternativ til en overgangsjakke. Download den gratis opskrift nedenfor. God fornøjelse!