D178 v.1,0 Pandebånd i sildeben

Blødt pandebånd, som strikkes i sildebensstrik, hvilket giver en fast og fyldig struktur, som kun gør pandebåndet endnu mere lunt og isolerende i vinterhalvåret. Den smukke sildebensteknik er nem at gå til, når du følger vejledningen i opskriften.

Pandebåndet strikkes frem og tilbage i mønster, inden det lukkes af, når det er langt nok.

Det lune pandebånd strikkes i Mayflower Montreal, som er en virkelig blød og vamset kvalitet, da det er spundet på 100% lun merinould. Garnet er håndfarvet, og farverne er derfor helt enestående og har et smukt farvespil. Med det uldne Montreal er du derfor sikker på ikke at fryse om ørerne.

Garnets fyldige struktur gør det særligt vigtigt at lave en strikkeprøve, som vaskes efter anvisningerne, inden du starter på dit projekt. Da Montreal er et tungt og glat garn, kan garnet vokse efter vask, hvis ikke det vaskes og tørres efter anvisningerne.

Ved håndfarvet garn kan der være store farveforskelle mellem de enkelte lots, og ved Montreal kan der også være farveforskel på nøglerne, selvom du bruger garn fra den samme indfarvning. Vi anbefaler derfor, at du køber alt det garn, som du behøver til dit strikkeprojekt, så du er sikker på ikke at løbe tør, men til dette projekt er det kun nok med 1 fed garn.