146-9 v.1.0 Naia sweater junior

Super sød flæsebluse til børn i alderen 1-12 år. Naia sweater junior findes derudover i en voksenudgave, som du kan finde opskriften på lige her. Du kan derfor nemt strikke en virkelig fint og feminin bluse til dig selv, som matcher.

Naia sweater junior strikkes oppefra og ned og har et flot mønster i raglanudtagningerne. Der er også smukke detaljer ved den nederste kant og ved ærmekanterne, hvor en ombukket hulrække giver en flot takket kant. Den fine flæse dannes ved at strikke masker i bunden af bærestykket. I første række fordobles antallet af masker, hvorefter du fortsætter i glatstrik og afslutter med ribkant.

Naia sweater junior er fantastisk blød og lækker at have på og strikkes med 2 tråde: 1 tråd af det håndfarvede Mayflower Amadora + 1 tråd Mayflower Super Kid Silk. Begge garner er uldne og lune og giver tilsammen en virkelig skøn bluse, som føles dejlig mod barnets hud. Med brugen af 2 tråde kan du selv kombinere farverne. Du kan enten vælge garner, som farvemæssigt passer sammen, eller du kan sætte forskellige nuancer sammen og give den allerede smukke bluse et unikt farvespil.

Naia sweater junior findes også i en voksenudgave, som du finder opskriften til lige her.