D114 v.1,0 Malene hue

Den dejligt varme Malene hue har en bred kant med fine tern. Huen skiller sig ud, da kanten er strikket i vævestrik med tre forskellige farver. Følger du opskriften og vejledningen til vævestrik, er teknikken meget overkommelig.

Selve huen er strikket i Mayflower Easy Care Classic i retriller med én omgang ret og én omgang vrang, mens den ternede kant i vævestrik strikkes i den tyndere kvalitet Mayflower Easy Care. Begge garner består af 100% ren uld, som er blød mod huden. Da uld er naturligt isolerende og har god åndbarhed, er det derfor det ideelle garn til efterårs- og vinterbeklædning.

Da der findes tweed-versioner af både Mayflower Easy Care og Easy Care Classic, er der masser af farvesammensætninger, som du kan lave Malene Huen i. Det bliver i hvert fald ikke svært at finde farver, som passer godt sammen. Da opskriften kommer i flere størrelser, kan der strikkes huer, der passer til hele familien.

I samme serie med vævestrik finder du også luffer, halsedisse, pandebånd og poncho.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care fv. 037, som desværre er udgået. Vi synes, at fv. 036 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de(n) farve(r), som du holder mest af.