D116 v.1,0 Malene halsedisse

Malene halsedisse er en lun og ulden halsedisse til årets kolde måneder, hvor det er rart at have noget til at beskytte halsen mod både kulde og blæst.

Halsedissens ternede krave er strikket vævestrik. Det nederste skulderparti er strikket rundt i retriller med én omgang ret og én omgang vrang. Opskriften indeholder en god beskrivelse af vævestrikmønstret, som gør halsedissen nem at gå til.

Halsedissen er strikket i det uldne Mayflower Easy Care. Det naturligt isolerende uld har også en god åndbarhed, hvilket gør Easy Care helt ideelt til et projekt som dette, som skal holde dig varm men ikke alt for varm. Der findes også en tweed-version af Mayflower Easy Care med samme strikkefasthed, som således også kan bruges til halsedissen.

I samme serie med vævestrik finder du også luffer, hue, pandebånd og poncho.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care fv. 037, som desværre er udgået. Vi synes, at fv. 036 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de(n) farve(r), som du holder mest af.