MM22 v.1,0 LillianCardigan

Den yndefulde og voluminøse LillianCardigan har balloneffekt og er fantastisk at have på. Cardiganen er designet af influencer Maria Møller og har mange flotte detaljer.

LillianCardigan strikkes nedefra og op indtil ærmegabene. Nederst strikkes en rib, hvorefter der tages masker ud og fortsættes i strukturmønster. Ved ærmegabene lægges arbejdet til hvile, mens ærmerne strikkes. Ærmerne strikkes ligeledes nedefra og op med ribkant og udtagninger, hvilket giver dem god balloneffekt. Senere samles ærmerne med det øvrige arbejde, og bærestykket strikkes med raglanindtagninger. Til sidst strikkes masker op til en knapstolpe i dobbeltstrik.

Måske kan du nikke genkendende til udtrykket i designet, da det flotte strukturmønster går igen i både LillianSweater og LillianSlipover, som også er designet af Maria. Mønsteret laves med falsk patent uden hjælpepind, og det er derfor meget nemt at gå til og ikke mindst virkelig smukt og feminint.

Cardiganen strikkes i det fluffy og luftige Mayflower Super Kid Silk, som er spundet på kidmohair og silke. Cardiganen strikkes med 3 tråde og bliver derfor fantastisk blød, let og lækker, og den vil føles skøn mod din hud. Strikket i denne lune og luftige garnkvalitet får du en cardigan, som du sagtens kan bruge året rundt. Strik cardiganen ensfarvet for et roligt udtryk eller vælg tråde i forskellige nuancer og giv din LillianCardigan et unikt farvespil.