2078 v.1,0 Jytte sweater

Jytte sweateren har en enestående mønsterrapport med forskudte striber på både for- og bagstykke, som får sweateren til at skille sig ud fra andre stribede trøjer. Mønsteret strikkes med intarsiateknik i 4 forskellige farver mod en baggrundsfarve.

Jytte sweateren strikkes nedefra og op efter diagram, som sørger for, at du opnår det unikke, stribede resultat. Nederst strikkes en ribkant, hvorefter kroppen strikkes i glat. Det glatstrikkede ærmerne strikkes nedefra og op ved først at strikke en ribkant, og efterfølgende sys ærmet fast i ærmegabet. I halskanten strikkes der masker op til en ombukket halskrave.

Sweateren er blød og har et flot fald, da den strikkes i Mayflower Amalfi, som er spundet på lækker bomuld og blødt bambusviskose. Jytte sweateren føles derfor enormt dejlig mod huden, og garnet er blødt og en smule blankt, hvilket giver trøjen et flot look. Garnet har en god tyngde, hvilket giver sweateren det flotte fald, ligesom fibersammensætningen betyder, at sweateren ikke bliver for varm og derfor sagtens kan bruges året rundt - også på lune dage.