LB71 v.1.0 Hæklet julekrans med sløjfe

Julen er den perfekte tid til at nørkle med håndarbejde, mens vintermørket sænker sig over landet. At lave julepynt kan bidrage yderligere til at fremkalde den gode julestemning, og derudover er det jo bare en bonus, at du får det absolut mest personlige pynt til dit hjem.

Der er uendeligt mange muligheder i forhold til hæklet julepynt, og her er vores bud på en hæklet julekrans, som kan pynte på væg eller dør. Kransen har et realistisk udseende, så man næsten tror, at den er ægte, når man ser den på afstand.

Kransen er hæklet i Mayflower Cotton 8/4 og Mayflower Cotton 8/4 Organic. Blade og sløjfe er hæklet i to tråde for at give mere struktur, mens kogler og bær er hæklet med en tråd for at give finere detaljer. 

Julekransens blade er hæklet med den teknik, som hedder krokodilleskæl. Derefter er det rektangulære stykke med krokodilleskæl syet uden på en flamingokrans for at give kransen sin form. 

Krokodilleskæl kan være en lidt udfordrende teknik, hvis du ikke har prøvet det før. Derudover er kransen dejlig nem at hækle, og det er super hyggeligt at hækle de små stykker pynt. Der er også masser af muligheder for at lave din egen udgave af kransen ved for eksempel at tilføje dit eget pynt. Det behøver jo ikke alt sammen at være hæklet. 

Opskrift lavet af @garn.danois