272 v.1.0 Grydelapper

Hæklede grydelapper i retromønstre og -farver, som er hæklet i tykt bomuldsgarn for at sikre, at du ikke brænder fingrene.

Grydelapperne hækles indefra og ud, og der skiftes løbende farver for at danne mønstre. Den runde version hækles udelukkende med fastmasker, hvor der også skal bruges stangmasker i den firkantede. I begge hækles der til sidst en dekorativ kant rundt, hvor der samtidig også laves en løkke til ophængning.

Grydelapperne hækles i Mayflower Cotton 8/8 Big, som er en tykkere version af klassikeren 8/4. 8/8 Big er derfor meget velegnet til netop grydelapper, da brugen af det endnu tykkere garn kan være med til at sikre, at grydelapperne beskytter endnu bedre mod fx en varm badeplade. Bomuldsgarnet giver et fast og flot resultat, som holder formen godt, og garnet er godt at hækle med. Bomuldsgarnet kan desuden sagtens vaskes i maskine og er således let af rengøre og tørre.

Du kan vælge imellem en masse forskellige farvenuancer, og det bliver desværre ikke et problem at finde farver, der passer godt til dit køkken. Grydelapperne kan naturligvis også hækles i bare én farve.