M05 v.1.0 PelleSweateren

Pellesweateren er designet af skuespiller Molly Egelind, og den er hendes første opskrift, som også er til mænd. Sweateren har et enkelt og moderne design, hvilket også gør den perfekt som herresweater. Selve opskriften er dog unisex, og du kan også fint strikke en damesweater, hvis du blot vælger den rette størrelse og farve.

Sweateren er strikket i Mayflower Molly, som er en meget kraftig garnkvalitet i ren uld med en løbelængde på 20 meter pr. 50 gram. Mayflower Molly gør det hurtigt og nemt at strikke en sweater, og derudover har garnkvaliteten en fantastisk egenskab til at fremhæve de enkelte masker og deres struktur.

I denne strikkeopskrift har Molly eksperimenteret med vendestrik, og sweateren er strikket med den teknik, som kaldes German short row's. Denne teknik har været med til at skabe sweaterens unikke bærestykke, som passer perfekt til det enkle og eksklusive look. Dette design er en del af kollektionen Molly by Mayflower.

Pellesweateren er et oplagt projekt til øvede strikkere, som gerne vil lave et større projekt med vendestrik. Sweateren strikkes på pind 10 mm og 12 mm, så strikkeprojektet er overskueligt – selv hvis teknikken udfordrer. 

OBS: Kan også strikkes med ballonærmer, og du skal i så fald købe ét ekstra nøgle.