153-3 v.1.0 Frida sweater junior

Frida sweater junior er en lækker, ulden sweater til børn i alderen 2-12 år, som har et stor zig-zag-mønster i bærestykket, ligesom det samme mønster også er strikket i nederst på både krop og ærmer. Mønsteret strikkes efter diagram med tre forskellige farver. Du kan derfor sætte din egne yndlingsfarver sammen til en unik sweater.

Sweateren strikkes nedefra og op i glatstrik. Ved ærmegabene hviller kroppen, mens ærmerne strikkes. Derefter samles hele arbejdet på en rundpind, og bærestykket strikkes med raglanindtagninger. Alle kanter strikkes i rib.

Den fine børnesweater strikkes med Mayflower Easy Care, som er spundet på 100% uld. Det uldne garn er blødt og perfekt til en sweater som denne. Garnet sørger for en sweater med lækker fylde, som du stadig kan ånde i. Easy Care fås i et væld af forskellige farver, og du kan derfor nemt finde fine farver, som vil matche hinanden flot i mønsteret. Du kan også vælge at strikke med tweedgarn, da Mayflower Easy Care Tweed har samme strikkefasthed og løbelængde.

Frida sweater junior findes også i en voksenudgave strikket i Mayflower Easy Care Classic, som du får opskriften til lige her.