D158 v.1.1 Fingerløse vanter

Flotte og komfortable fingerløse vanter, som har et enkelt og dekorativt mønster. Vanterne er nemme at strikke og laves med strømpepinde.

Fingervanterne strikkes rundt fra håndleddet og op mod fingrene. De strikkes i glat med mønster på håndryggen og har ribkanter. Vanterne har en god længde og varmer derfor også godt om håndleddet.

Det uldne og luksuriøse Mayflower Amadora giver nogle fantastiske vanter, som du vil elske at bruge. De er lune uden at være for varme, og de kan således bruges både ude og inde fx som kontorvanter. Det fine garn gør, at vanterne har en forholdsvis tynd struktur, og at de ikke fylder så meget, når du har dem på.

OBS: Ved håndfarvet garn kan der være store farveforskelle mellem de enkelte lots, og der kan også være farveforskel på nøglerne, selvom du bruger garn fra den samme indfarvning. Sørg derfor for at have indkøbt garn nok til dit strikkeprojekt. For at undgå bratte overgange mellem nøglerne anbefaler vi, at du gør følgende for at få en mere glidende overgang mellem overgangen til et nyt nøgle: Når du nærmer dig enden på dit garnnøgle, starter du på det nye nøgle lidt før. Strik fx 1-2 omgange med det nye nøgle, dernæst med det gamle, skift igen til det nye nøgle og fortsæt på denne måde, indtil dit gamle nøgle er brugt op. Det fjerner ikke forskellen, men det udjævner overgangen mellem nøglerne lidt mere.