KD01 v.1.0 Wernie Sweater

Strik med livsglæde og humor er vigtige nøgleord, når KaroDall (Karoline Dall) designer strik. Hendes stil er først og fremmest farverig og eventyrlysten, og det ses også tydeligt på hendes Wernie Sweater. 

Wernie Sweateren er nem at strikke, men den har alligevel fået nogle sjove twists i form af pufærmer og glade farvevalg. Derudover er den også gjort unik ved, at vrangsiden er vendt ud af, så sweateren får et flot strukturmønster.

Sweateren er strikket i én tråd Mayflower Cotton Merino og én tråd Mayflower Super Kid Silk. Hver garntype har sine egne egenskaber og er med til at give sweateren det helt rigtige look. Mayflower Cotton Merino er 50% uld og 50% bomuld med en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram, mens Super Kid Silk er garn i 76% mohair og 24% silke med en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram.

KaroDall har eksperimenteret ved at vælge tråde i forskellige farver. Det skaber en flot kontrast, når man fx strikker pink og orange sammen, men du kan også selv eksperimentere med andre farvekombinationer.