2011 v.1.0 Viola sweater

Viola sweateren er en flot kombination af lækker komfort og smukt strikkedesign. En enkel sweater med brede kanter i dobbeltrib og et rigtig flot bærestykke.

Sweateren strikkes nedefra og op i glatstrik. Ærmerne strikkes for sig selv og strikkes derefter direkte på sweateren. Derfor er den også helt monteringsfri og dejlig nem at gå til. Den enkle sweater har et bemærkelsesværdigt bærestykke med et flot hulmønster, som passer helt perfekt til det luftige garn, idet hulmønsteret får en flot og kraftig struktur. 

Sweateren er strikket i én tråd Mayflower Easy Care Classic Tweed og to tråde Mayflower Super Kid Silk. Fibrene giver masser af blød volumen til sweateren, ligesom den også føles let og luftig.

Viola sweateren er et oplagt projekt, hvis du gerne vil lave en monteringsfri sweater, som strikkes nedefra. Det enkle hulmønster på bærestykket er det mest udfordrende element, men du behøver ikke at være strikkeekspert for at kunne strikke denne sweater.

Viola sweater findes også i en børneudgave. Find opskriften lige her.

Du kan også strikke Viola sweater i en kombination af Easy Care Classic og New Sky Light. Find opskriften lige her. Eller du kan vælge at strikke den fnuglette udgave af Viola Sweater - Elba Style, som du finder opskriften på her.