2011 v.1.0 Viola Sweater

Mayflowers Viola sweater er lækker komfort og smukt strikkedesign i en helt optimal kombination.

Viola sweater strikket nedefra og op, og ærmerne strikkes for sig selv og strikkes derefter direkte på sweateren. Derfor er den også helt monteringsfri og dejlig nem at gå til. Selve sweateren er glatstrikket og ganske enkel med brede kanter i dobbeltrib.

Selvom sweateren er helt enkel, så har bærestykket de flotteste detaljer i form af hulmønster. Bærestykkets mønster passer helt perfekt til det luftige garn, som giver hulmønsteret en flot og kraftig struktur. Til sidst afsluttes sweateren med en halskant i retstrik, som skaber en fin kontrast til sweaterens øvrige ribkanter.

Sweateren er strikket i én tråd Easy Care Classic Tweed og to tråde Super Kid Silk. Tilsammen giver det en vidunderligt blød blanding af uld, silke og mohair. Fibrene masser af blød volumen, så du kan få en sweater med masser af fylde, som stadig føles let og luftig.

Denne opskrift er et oplagt projekt, hvis du gerne vil prøve at lave en monteringsfri sweater, som strikkes nedefra. Det enkle hulmønster på bærestykket er det mest udfordrende element, så du behøver ikke at være strikkeekspert for at kunne strikke denne sweater.