1703 v.1.0 Vid bomuldsbluse med striber

Denne lækre bluse er både flot og enkel og har en relativt kort og bred pasform. Du finder et kæmpe farveudvalg i Mayflower Cotton 8/4 og har derfor gode muligheder for at lave spændende farvekombinationer. 

Blusen strikkes nedefra og op. Arbejdet deles ved ærmegabene, og for- og bagstykke strikkes færdige for sig. Undervejs skiftes der farver og laves striber. Ærmerne strikkes for sig og syes på. Opskriften er forholdsvis nem at gå til for begyndere, da både pasformen og striberne er super enkle detaljer. 

Mayflower Cotton 8/4 er ren bomuld og kan bruges året rundt, da det bløde garn har en god åndbarhed og ikke bliver for varmt. Bomuldsgarn er derfor perfekt til sommerbluser som fx denne.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton 8/4 fv. 1488. Farven er desværre udgået af sortiment, og som erstatning anbefaler vi fv. 1489, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.