2049 v.1.5 Vibe Tee

Super blød og behagelig bluse i smukt strukturmønster og med korte ærmer. Kan du strikke ret og vrang, og kan du læse et diagram fra en opskrift, så kan du sagtens give dig i kast med denne lækre trøje.

Vibe Tee strikkes i det vidunderligt bløde og fyldige Mayflower Rimini bestående af 67% lyocell og 33% polyamid. Et unikt helårsgarn, hvor et tyndt, farvet tubenet af polyamid omslutter en hvid lyocell-base. Resultatet er et åndbart, lunt og vidunderligt blødt garn med en fast og stadig let struktur. Rimini er et skønt alternativ til de traditionelle tubegarner med fyld af fx uld- og alpakafibre og giver beklædning, som vil føles behagelig for alle.

Kvaliteten lyocell er baseret på organiske og fornybare træfibre oftest fra fx eukalyptustræ og anses derfor som én af fremtidens fibre. En miljøvenlig og skånsom proces omdanner det til lange fibre, som spindes til et slidstærkt og samtidig fantastisk blødt garn.

Rimini er et elastisk garn, og du skal derfor bruge store pinde til dine strikkeprojekter (ca 6mm), men husk at lave en strikkeprøve, hvis du nogle gange strikker lidt stramt. Når du har knækket koden til strukturmønstret, gør de store pinde Vibe Tee til et strikkeprojekt, som forholdsvis hurtigt hopper af pindene. Det tynde og fine ydre polyamid-net skal helst behandles nænsomt og holdes væk fra fx velcro.

Rimini har en unik farvesammensætning på grund af det hvide indre og det farvede ydre, hvilket giver et rigtig smukt meleret udtryk, når du strikker. Jo mørkere garn, du vælger, jo bedre fremstår det melerede udtryk. I dette eksempel er Vibe Tee strikket i fv. 8 (salvie), ligesom du kan vælge imellem flere andre skønne farver.

Vibe Tee strikkes oppefra og ned, og de korte ærmer strikkes samtidigt med for- og bagstykke og lukkes efterfølgende ved at sy dem sammen for neden. Vibe Tee er dækket af det smukkeste mønster, som både føles og ser skønt ud. Får du efterfølgende lyst til at strikke mere i det samme mønster, kan du vælge at gå i gang med vores langærmede Vibe Cardigan.

Rigtig god fornøjelse!