1785 v.1.0 Vest med rullekanter

Denne vest er nem at strikke. Nederst er der en sød detalje i form af en fin rullekant, som giver opskriften et anderledes twist og gør vesten feminin. Selve ribkanten er overraskende nem at lave, da der blot er tale om glatstrik, som strikkes efter en almindelig ribkant. 

Vesten har et enkelt og tidløst design, som vil tiltale mange. Den kan bruges til mange forskellige typer af outfits, hvilket giver uendeligt mange muligheder i forhold til styling. I praksis kan vesten sagtens bruges hele året rundt, da du blot kan tilpasse toppen ved at udskifte blusen eller skjorten indenunder. 

Vesten er strikket i det lækre Mayflower Cotton Merino, som består af 50% uld og 50% bomuld. Garnkvaliteten er perfekt til helårstøj, da bomuld og uld er to materialer, som fungerer fantastisk sammen. Bomuld er åndbart og hjælper med at transportere varme væk fra kroppen, mens ulden holder garnet luftigt og giver elasticitet samt varme. 

Du kan sagtens kaste dig over denne opskrift, selvom du er mindre erfaren indenfor strik. For- og bagstykke er strikket på samme måde, og der er ikke anvendt vanskelige teknikker. Du får et fantastisk resultat i form af en vidunderlig vest, som kan blive en del af din garderobe i mange år frem.