1780 v.1.0 Tværstribet damesweater i fire farver

Denne sweater er designet med smukt afstemte striber, som går igen på sweaterens ærmer og bul. Sweateren er designet med striber i fire forskellige farver i varierende bredde. Kombinationen af striber og sweaterens farver er med til at give sweateren et maritimt look, som passer godt til sweaterens raglanærmer. 

Ud over sweaterens karakteristiske striber er der også tilføjet ekstra detaljer i form af sorte kanter i bund af ærmer og bul samt i halsudskæringen. Især den brede sorte kant ved ærmegabet skaber kontrast til resten af sweateren, hvilket giver sweateren et mere moderne look. 

Der er anvendt Mayflower Cotton Merino til denne opskrift. Cotton Merino består af 50% uld og 50% bomuld og er en garnkvalitet, som kan bæres både sommer og vinter. Garnets indhold af bomuld gør garnkvaliteten mere tempereret, mens indholdet af uld gør garnet let og luftigt.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver, som er desværre udgået af sortiment. Som erstatning for fv. 3 og 4 anbefaler vi fv. 17 og 1. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.