1781 v.1.0 Tværstribet damecardigan i fire farver

Denne lækre sommercardigan er perfekt til enhver kølig sommerdag eller aften. Den er designet med de smukkeste striber i varierende bredde og fire forskellige farver. Cardiganen er inspireret af sol og hav, hvilket især kommer til udtryk i striberne og deres farvevalg. 

Cardiganens maritime inspiration har fået et twist i form af sorte kanter. Du bør især bemærke den flotte og brede kant ved ærmegabet, som giver kontrast og et mere moderne look, der også er mere visuelt interessant.

Opskriften er strikket med Mayflower Cotton Merino, som er 50% uld og 50% bomuld.

Cotton Merino er en lækker garnkvalitet, som kan bruges hele året rundt. Den er mere tempereret end rent uldgarn, da den også indeholder bomuld. Samtidig er garnet også let og luftigt, så du får den lækreste cardigan, når du følger denne opskrift.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver, som er desværre udgået af sortiment. Som erstatning for fv. 3 og 4 anbefaler vi fv. 17 og 1. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.