2048 v.1.0 Tulia Vest

Tulia Vest er en simpel, stribet vest strikket i det skønne, bløde Mayflower Rimini. Et fyldigt og unikt garn, som består af 67% lyocell og 33% polyamid. En hvid lyocell-base bliver omsluttet af et tyndt tubenet af farvet polyamid, og denne sammensætning giver et vidunderligt blødt, lunt og åndbart helårsgarn. Garnet har en fast og skøn fyldighed og er derfor et fantastisk alternativ til det traditionelle tubegarn med fyld af fx uld- og alpakafibre. Rimini er derfor et ideelt garn til en vest som Tulia, som kan bruges med bare arme om sommeren og med en tynd bluse under i de koldere måneder.

Lyocell er én af fremtidens fibre, idet det er baseret på organiske og fornybare træfibre oftest fra eukalyptustræet. I en skånsom og miljøvenlig proces bliver det omdannet til lange fibre, som spindes til superblødt og slidstærkt garn og giver Rimini.

Tulia Vesten er designet med et fint stribemønster, som giver vesten et lidt lettere udtryk. Du kan naturligvis også vælge at strikke vesten med brug af kun én farve og stadig få en lækker, flot vest. Garnets hvide base mod det farvede ydre i polyamiden giver Rimini et flot meleret udtryk og smukt farvespil.

Da Rimini er elastisk, egner det sig bedst til store pinde, og Tulia Vesten skal også strikkes på pind 6, hvilket giver nogle flotte og tydelige masker. Husk at lave en strikkeprøve, hvis du har tendens til at strikke stramt. Nettet, som omslutter lyocell-fibrene, er tyndt og fint, så vi anbefaler, at du behandler det nænsomt og holder det væk fra fx velcro.

Tulia Vesten skal strikkes i glat oppefra og ned med icord-kant og er med de store pinde i nr. 6 et overkommeligt projekt, hvis du er nybegynder. Kunne du tænke dig en lækker bluse i samme stribemønster og garn, så tjek Rigmor Blusen.

Rimini fås i flere flotte farver, som giver dig mulighed for at lave en flot farvesammensætning. I dette eksempel er vesten strikket med bundfarve i skovgrøn (nr. 7) og med striber i lys sand (nr. 2).

Rigtig god fornøjelse!