2043 v.1.0 Thea Top

Thea top er strikket nedefra og op i glatstrikket. Konstruktionen er helt enkel og begyndervenlig, idet ærmerne strikkes for sig selv og syes på til sidst. Du kan sagtens strikke en ensfarvet udgave af Thea toppen, men vi synes, at den får sin helt egen charme med de brede, vandrette striber.

Toppen er skøn i sommerhalvåret, og du vil for alvor opleve toppens komfort på årets varme dage. Den er nemlig strikket i det lækre Mayflower Cotton 8/4 Organic, som er det perfekte garn til sommerstrik.

Bomuld er en tempereret garnkvalitet med fremragende åndbarhed, hvor kropsvarmen nemt ledes væk fra kroppen. Du får derfor en let og komfortabel Thea top med korte ærmer, som du kan bruge sommeren over eller på andre årstider med en trøje over.

Generelt er denne top et dejligt begyndervenligt projekt, og opskriften indeholder også tips til at lave de pæneste farveskift mellem striberne. Derudover er det måske også bare en bonus, at bomuldsgarn er én af de mest prisvenlige garntyper, og med Mayflower Cotton 8/4 Organic får du ovenikøbet en dejlig, økologisk sommertop.