1805 v.1.0 Sweater med lodrette hulrækker

En klassisk sweater med v-hals er altid pæn, og den bliver endnu flottere med et hulmønster. Denne sweater er designet med skønne lodrette hulrækker. Hulrækkerne tilfører strukturmønster til blusen og skaber samtidig nogle flotte vertikale striber. 

Sweateren er strikket i Mayflower Easy Care, som er spundet på 100% blød merinould. Det er den tyndeste garnkvalitet i Easy Care-serien og helt perfekt til denne sweater. Det forholdsvis tynde garn er med til at give sweateren sit lette udsende.

Vi har valgt at designe denne sweater med en ekstra bred ribkant i bunden af ærmerne og sweaterens bul. Ribkanten giver sweateren et moderne twist og en endnu bedre pasform. Pasformen kan desuden tilpasses yderligere, da sweateren kan strikkes i alt fra XXS til XXXL.

Umiddelbart anbefales denne opskriften primært til øvede strikkere, da der skal strikkes hulmønster. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care fv. 43. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv 98, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.