1815 v.1.0 Sweater med lange masker

Vores designer har været ekstra kreativ med denne sweater, som har fået et smukt strukturmønster. Sweaterens karakteristiske mønster med lange masker er skabt ved at lave omslag, som senere 'slippes', så maskerne bliver lange.

Det smukke strukturmønster bliver suppleret af en smart rullekrave i rib, som øger sweaterens komfort. Rullekraven komplimenteres af ribkanten i bunden af sweaterens ærmer, som også er strikket med ekstra bredde for at give sweateren et sammenhængende look. 

Sweateren er strikket i Mayflower Cotton Merino Classic, som er spundet på 50% uld og 50% bomuld med en løbelængde på 110 meter pr. 50 gram. Kombinationen af uld og bomuld gør garnet mere tempereret end garn i ren uld. Det betyder, at sweateren kan bruges hele året rundt. Garnet varmer dejligt på kølige dage, men kroppen har også mulighed for at slippe af med eventuelt overskydende varme på de lunere dage.

Mønsteret på denne sweater kan se svært ud, men det er en overraskende nem teknik. Derfor kan denne opskrift også bruges af mindre øvede strikkere, som gerne vil prøve at strikke mønster.