1747 v.1.0 Sweater med hulmønster og snoninger

Let, luftig og særdeles feminin sweater, som er strikket i Mayflower Easy Care Big. Dette design har enormt flotte detaljer, der kommer til udtryk i det smukke hulmønster samt de sirlige snoninger. Sweateren egner sig helt sikkert til det barske vintervejr, men kan også bruges som elegant, casual aftenbeklædning.  

Sweateren har en smuk afslutning i halsen, idet den i stedet for den traditionelt glatte eller ribkantede afslutning fortsætter med mønster, som bukkes om i halsen. Selve bullen og ærmerne afsluttes med fine ribkanter. Kun nederst og ved ærmerne er der ribkanter.

Når du strikker i Mayflower Easy Care Big, har du fingre i én af vores mest populære kvaliteter, der består af 100% ren ny uld. Udover at være mulesing-fri tåler garnet både vask i maskine samt tørring i tørretumbler, og trøjen er derfor nem og hurtig både at vaske og tørre. Easy Care Big er er den tykkeste kvalitet i Mayflowers Easy Care-serie, og du får derfor en både smuk, vamset, lun og åndbar sweater, som er skøn at have - særligt i årets koldeste måneder.