1757 v.1.0 Sweater med bred dobbelt halskant

Oversize sweatere er efterspurgte hos mange, og dette look kan du få med denne sweater. Sweateren er strikket i Mayflower Easy Care Classic, som er 100 % ren ny uld. Derudover har garnkvaliteten også en løbelængde 106 meter pr. 50 gram, så der er tale om mellemtykt uldgarn. Det giver en dejlig varm sweater, som stadig kan bruges det meste af året. 

Sweateren har boxy look, som får sweateren til at sidde løst om kroppen. Denne kvalitet går igen på sweaterens ærmer, som er påsatte, og også har et lidt poset look, der får sweateren til at virke oversize. Sweateren har desuden også fine detaljer i form af en bred v-udskæring, som har et overlap ved spidsen af v’et. 

Du kan næppe finde en sweater, som er mere behagelig end denne. Den vil blive brugt flittigt, så det er også værd at være opmærksom på, at Mayflower Easy Care Classic både kan vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler, så du behøver ikke at døje med vaske sweateren i hånden.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.